Ko bi rekao da Edi Marfi ima toliko zgodnu ćerku?

0
Velika želja Brie Marfi, ćerke poznatog komičara, jeste da postane Victoria's Secret manekenka, što i nije daleko od realnosti...
Bria Marfi, foto: Profimedia
Bria Marfi, foto: Profimedia

Dvadesetčetvorogodišnju Briu Marfi, koju je Edi dobio u braku sa bivšom suprugom, Nikol, zanima u ovom trenutku samo jedno – da što pre postane jedan od Viktorijinih anđela. Da to nije nemoguće, pokazala je na Havijima gde je celi dan odmarala na plaži i igrala odbojku u minijaturnom bikinijiju.

Upitana šta njen otac misli o njenim manekenskim planovima, Bria je rekla da misli da mu neće biti svejedno.

- Mislim da će pokriti lice rukama. Otkako sam se rodila želela sam da se bavim time. Ako pogledate starije fotografije, na svima sam u pozardini. A kako sam postajala starija rekla sam sama sebi: Bria, ne možeš da želiš da budeš model, a ne biti u prvom planu – rekla je Bira.

Početnu sramežljivost je prevladala, ali na kritike koje ponekada stižu na njen račun, još uvek u potpunosti mora da se navikne.

- Neki će ti reći da ti je nos prevelik, da ti je zadnjica prevelika, da su ti noge mlogave, ali to je njihov posao i ne smeš to shvatiti lično – priznala je buduća manekenka za GMA

makonda-tracker