Nataša Bekvalac: Proslava Haninog rođendana u Diznilendu

0
Nakon što je juče ujutru na svom Instagram profilu podelila emotivnu poruku za ćerkin rođendan, Nataša Bekvalac je u večernjim časovima objavila fotografije koje pokazuju kakvu žurku su devojke napravile.
Nataša Bekvalac sa ćerkom Hanom, foto: Instagram
Nataša Bekvalac sa ćerkom Hanom, foto: Instagram

Nataša Bekvalac svakodnevno putem Instagram - a informiše fanove o provodu u Parizu, gde uživa sa sestrom Kristinom, kao i Hanom i Petrom. Nakon što su pre nekoliko dana proslavile Kristinin rođendan, juče je došao red na malu Hanu.

Fotografije koje je pevačica u večernjim časovima postavila jasno pokazuju kako su devojke provele fantastično vreme u Diznilendu, družeći se najviše sa junacima crtanog filma Frozen.

Za ovu priliku Hana je imala poseban kostim princeze, a devojčica je osmehom jasno pokazala da će joj ovo verovatno biti jedna od omiljenih proslava rođendana.

Poslednjom u nizu fotografija Nataša je i sama jasno stavila do znanja koliko se zabavlja. Naime, pevačica je postavila fotografiju pepeljugine cipelice uz koju je napisala komentar:

- I samo da prijavim... broj moj... leva... posle party – ja ostala na mojoj nozi... čekam te... hahahaha – našalila se Nataša.

makonda-tracker