Opra Vinfri objavila dirljivo pismo za svoj 60. rođendan

0
Kako bi obeležila svoj 60. rođendan Opra je odlučila da napiše vrlo dirljivo i inspirativno pismo, koje je objavljeno u časopisu O, The Oprah Magazine, a potom se na Instagramu pohvalila brojnim poklonima koje je dobila
Opra Vinfri, foto: Getty images
Opra Vinfri, foto: Getty images

Jedna od najuticajnijih žena na svetu, 29. januara napunila je 60. godna, a ovaj rođendan odlučila je da proslavi na poseban način. Naime, Opra je napisala vrlo iskreno i emotivno pismo koje je objavila u svom časopisu O, The Oprah Magazine.

- Navršila sam 60 godina. Živa sam. Zdrava sam. Jaka sam. Molim vas, nemojte to shvatiti uvredljivo, ali više ne moram brinuti o tome šta drugi o meni misle. Navršila sam 60 godina i imam pravo da budem ono što jesam. Sigurna sam u sebe kao osobu, više nego ikada pre – započela je pismo Opra.

Godinama je gradila uspešnu karijeru, koja je započeta emisijom The Oprah Winfrey Show, ali na tome nije i stala. vinfri je izgradila pravo malo carstvo oko sebe. Sada je vlasnica nekolicine časopisa, TV kanala, klubova, radija, filmske produkcije.

Ipak, uz sve navedeno, Opra karijeru ne smatra svojim najvećim životnim dostignućem.

- Čak i u svojim najmračnijim životnim trenucima (seksualno zlostavljanje, trudnoća s 14 godina, laži i obmane), ostala sam verna, nadobudna i otvorena u potrazi za dobrotom u ljudima. Iako su mi pokazivali samo svoju ružnu stranu karaktera, trudila sam se da u njima prepoznam i probudim ono najlepše. Ostala sam u veri da koliko god život bio mračan i strm, postoji način da se svetlost probije i obasja pravi put. Milost me sigurno vodila do sada, neka me milost i dalje vodi – završila je pismo Opra.

Pismo u celosti možete pročitati ovde.

makonda-tracker