Donald Tramp: Sedmi put deda

0
Iako njegovo najmlađe dete Baron Vilijam, kojeg je dobio u braku s modelom Melanijom, ima tek sedam godina, jedan od najpoznatijih biznismena na svetu, Donald Tramp sedmi će put postati deda.
Donald i Melanija Tramp. Foto: Getty images
Donald i Melanija Tramp. Foto: Getty images

Njegov 36-godišnji sin Donald Tramp Džunior čija je majka biznismenka Ivana Trump, u utorak je putem svog Twitter profila objavio srećnu vest da njegova supruga Vanesa očekuje peto dete.

- Vanesa, Kai, D3, T-man, Spenser i ja imamo uzbudljive vesti… Ovo leto očekujemo dete broj 5. Jedva čekamo – stoji u postu izvršnog direktora Tramp Organizacije.

Par koji je u braku od 2006. ima šestipolgodišnjeg sina Kaija Medisona, petogodišnjeg Donalda Džona III, dvogodišnjeg Tristana Milosa i 15-mesečnog Spensera Frederika.
Donaldu je unučad podarila i ćerka Ivanka koja je u braku s Džaredom Kušnerom dobila dvogodišnju ćerku Arabelu i tromesečnog sina Džozefa.

Vlastite potomke tek treba da dobiki 30-godišnji Eril kojeg je Tramp dobio u braku s Ivanom, ali i 20-godišnja Tifani čija je majka njegova druga supruga Marla Mejpls. Zato je izvesno da će Donald uživati u još mnoštvu unučadi.

makonda-tracker