Nataša Ilić - Jovanović: Sve loše dešava se za naše dobro

0
Nakon što je prevazišla veliki zdravstveni problem i diplomirala na Fakultetu tehničkih nauka, voditeljka Nataša Ilić-Jovanović sve češće sa suprugom Sinišom razmišlja o proširenju porodice, a najveća podrška u tome joj je ćerka iz prvog braka Katarina.
Nataša Ilić-Jovanović. Foto: Story Press
Nataša Ilić-Jovanović. Foto: Story Press

Pre nekoliko godina nenametljiva i uvek nasmejana voditeljka RTV Vojvodina Nataša Ilić-Jovanović (42) hrabro se susrela sa najvećom životnom preprekom. Pošto je pobedila tumor pljuvačne žlezde, sada s mnogo više optimizma ulazi u svaki novi izazov.

- Sada se osećam odlično i želim tako da ostane. Sve što nam se dešava u životu, događa se za naše najveće dobro ili kao upozorenje. Treba samo prepoznavati znakove pored puta - priča Nataša koja uz podršku ćerke Katarine (13) koju je dobila u prvom braku, sa svojim suprugom Sinišom Jovanovićem (44) jedva čeka dan kada će po drugi put postati mama. Iako se nedavno spekulisalo da je u šestom mesecu blagoslovenog stanja, voditeljka to demantuje.

- Ničim izazvano, pisalo se da sam u šestom mesecu trudnoće. Pomislila sam, u redu da su rekli četvrti, jer ceo život variram u kilaži pa možda delujem kao trudnica, ali baš da sam šesti mesec! Inače, moja neostvarena želja jeste da imam još jedno dete. Moj prijatelj, inače poznati ginekolog, već neko vreme nagovara me da malo potpomogne začeće u NS Betaniji. Ali, ne znam, videćemo - s osmehom kaže voditeljka koja je zahvaljujući podršci svoje porodice uspela da završi studije na Fakultetu tehničkih nauka.

- Smejali su mi se prijatelji jer su mislili kako se šalim i nisu verovali da ću sve postići. Rešena da pokažem i njima i sebi, diplomirala sam u roku i upisala postdiplomske studije na FTN-u. Tada više nikom ništa nije bilo smešno. Naravno, da nije mog supruga Siniše i ćerke Katarine, koji su godinama na prstima hodali po kući ne bih li ja učila, ništa od ovoga ne bi bilo. A tek koliko su sendviča umesto kuvanog jela jadni ručali, o tome da i ne pričam. (Smeh) Uglavnom, završih ja sve to i postadoh inženjer koji vodi narodnjake - priča Nataša kroz osmeh i više nego zadovoljna zbog načina na koji prolazi druga sezona njene emisije Neka pesma na RTV Vojvodina.

- Moju karijeru nekako su obeležile zabavno-muzičke emisije, a ja imam želju da radim još mnogo toga. Na primer neki veliki i lep kviz, kulinarsku zabavno-muzičku emisiju.. Inače, dopadaju mi se zahtevne forme poput kolažne emisije u kojoj ima od svega pomalo, bez strogo određenog scenarija. Što sam starija, sve više volim poslovne izazove - zaključuje Nataša.

 

Piše: Danilo Mašojević 

makonda-tracker