Šer: Teško sam se izborila sa ćerkinom promenom pola

0
Pop legenda Šer dugo se borila sa odlukom koju je njeno dete, tada ćerka - Čestiti donela 2008. godine da promeni pol i ime u Čez, jer se plašila da ga drugi neće prihvatiti.
Šer. Foto: Getty images
Šer. Foto: Getty images

- Sećam se da sam mu govorila Čez, ovo će ti biti noćna mora. Ponela sam se kao prava zaštitnički nastrojena majka i bila sam potpuno negativna povodom te odluke jer se radi o nečemu što ljudi već dugi niz godina jednostavno ne razumeju. Teško im je da tako nešto shvate, ali on je bio jako hrabar. U samom početku sam dobro podnela ideju te promene, ali kada su počele njegove operacije - počela je i moja borba sa samom sobom  - rekla je Šer.

Svetska pop zvezda briznula je u plač kada je morala da se suoči sa činjenicom da više nema ćerku, ali sada, nakon svega, kaže da je vrlo ponosna da Čeza nazove svojim sinom.

- Jedan trenutak mi je bio najteži: zvala sam ga na kućni broj dok je bio napolju. Pošto je zaboravio da promeni glasovnu poruku na telefonskoj sekretarici, ponovo sam začula glas Čestiti, i pomislila - o, Bože, nikad više neću čuti njen glas. Briznula sam u plač jer mi je i pored svih psihičkih priprema bilo jako teško i priličan šok - rekla je Šer.

- Sada? I jeste mi teško, a i nije. Prolazim kroz neku čudnu mešavinu emocija dok se navikavam na Čeza. Ponosna sam na njega što je ostao veran sebi i pomogao drugima koji prolaze kroz slične probleme.

Popularna Šer dotakla se i teme svoje kratke veze sa Tomom Kruzom, za koga je nedavno izjavila da joj je bio najbolji ljubavnik u životu, tvrdeći da se njegova religija - sajentologija - sastoji iz čistih izmišljotina.

- Ceo svet zanima Tomova posvećenost sajentologiji, ali nije pripadao toj religiji kada smo mi bili zajedno. Tada je bio samo Tom. I Sonija je neko vreme interesovala sajentologija, ali mene ne. Za mene su to sve besmislice.

makonda-tracker