Alek i Hilarija Boldvin poželeli dobrodošlicu ćerkici Karmen

0
Slavni glumac i njegova supruga poželeli su u noći između 23. i 24. avgusta dobrodošlicu njihovom prvom zajedničkom detetu, ćerkici Karmen.
Alek i Hilarija Boldvin, foto: Bang media
Alek i Hilarija Boldvin, foto: Bang media

Dvadesetdevetogodišnja instruktorka joge i supruga slavnog glumca, Hilarija Boldvin, primljena je sinoć u njujoršku bolnicu Mount Sinai, gde je na svet donela njihovo prvo zajedničko dete, a odmah nakon porođaja putem društvene mreže Twitter obavestila je javnost o prinovi.

- Presrećni smo što možemo da podelimo radosne vesti o rođenju naše ćerkice Karmen Gabrijele! Apsolutno je savršena! - napisala je Hilarija na Twitteru, a odmah za njom istim povodom oglasila se i Alekova sedamnaestogodišnja ćerka Ajrlend, koju ima iz braka sa glumicom Kim Bejsindžer.

- Dobrodošla na svet Karmen! Postala sam sestra! Ja sam najbolja starija sestra! Mnogo te volim! - napisala je Ajrlend.

Izvor blizak porodici izjavio je za New York Daily News da je Alek takođe jako uzbuđen i presrećan zbog pristizanja prinove.

Hilarija je ranije otkrila da planira da se porodi prirodnim putem, ali da neće odbiti epidural ako ne bude mogla da trpi bolove.

- Za sada, želim da se porodim prirodnim putem. Ne kažem da imam nešto protiv epidurala, ali ipak, to je način na koji sam odgajana - prilično sam prirodan tip osobe. Ipak, ukoliko bolovi budu nepodnošljivi, neću imati problem da pristanem na epidural. U svakom slučaju, videćemo kako će se stvari odvijati - navela je ranije Hilarija.

T.R.

makonda-tracker