Opra Vinfri umalo doživela nervni slom

0
Medijski fenomen, Opra Vinfri priznala je da je osetila simptome koji upućuju na to da će doživeti nervni slom
Opra Vinfri, foto: BANG
Opra Vinfri, foto: BANG

Za vreme intervjua sa Džjesonom Raselom, osnivačem Kony 2012, kroz Džejsonovu priču, Opra je prepoznala na sebi simptome nervnog sloma i emtovnog kraha, koje je osetila u trenucima kada kada se suočavala sa lošim rejtingom svoje TV stanice OWN i tokom snimanja svog filma Lee Daniel’s The Bulter

- Džejson je pričao o svom nervnom slomom i sećam se da sam tada pomislila da i ja imam te simptome. Dok sam snimala naraciju za OWN, sećam se da sam zatvorila oči dok sam čitala tekst pomislivši da ne mogu više da dozvolim da mi još jedna stvar uđe u mozak, da moram jednostavno malo da se odmorim i opustim – izjavila je Opra za magazine People.

Televizijska zvezda je lansirala OWN (Opra Winfrey Network) u januaru 2011. godine, ali je zbog lošeg rejtinga, Opra morala sama da preuzme funkcije  glavnog producenta i kreativnog direktora u julu iste godine. Na žalost, gledanost je tokom naredne godine krenula još da opada, te se procenjuje da je Oprina firma izgubila oko tristatrideset miliona dolara. Ipak, njen novi televizijski šou, Opra’s New Chapter, u kojoj ona otkriva velike životne priče poznatih ličnosti, poboljšala je rejting televizije, ali je Opri i pored toga vrlo teško da se izbori sa nekim individualnim neuspesima.

- Nakon što se naviknete da ste dvadesetpet godina prvi u onome što radite, teško je izboriti se sa neuspehom. Nisam očekivala da neću upeti u ovome, te mi je to jako teško palo – rekla je Opra.

makonda-tracker