Mina Milutinović: Godinu dana moje slave i uspeha

0
Srpska lepotica Mina Milutinović, 18 godina, iz Smederevske Palanke, odlična učenica jezičke gimnazije, izabrana je prošle godine u Bejrutu za Miss World Next Top Model u konkurenciji od 40 devojaka.
Mina Milutinović, promofoto
Mina Milutinović, promofoto

Ove godine je Mina je imala obavezu da preda krunu ovogodišnjoj pobednici, pa da čujemo njene utiske.

- Iako sam neposredno pred odlazak imala puno poslovnih obaveza, između ostalih, bila sam na snimanju spota u Grčkoj za pesmu Saše Kovačević –Slučajno, koja je već postala hit. Ipak sam rasterećeno prisustvovala ovogodišnjem izboru i uživala svih dvadeset dana u lepotama Bejruta, jedne potpuno drugačije kulture od naše. Prošle godine nakon pobede provela sam jos dva meseca u Bejrutu, zbog poslovnog angažmana (snimanje spotova, revije za poznate kreatore, reklame itd..), mada mi ni to nije bilo dovoljno da upoznam sve znamenitosti i lepotu pomenutog grada – izjavila je Mina.

Da li te je ovakav uspeh promenio i ako jeste, u čemu?

Nisam pretenciozna ako kazem da uspeh koji sam postigla u 2012. je izuzetan i neosporan, jer za jedanaest godina koliko se održava takmičenje nikada devojka iz Srbije nije ponela tu tilulu, pogotovo ne sa sedamnaest godina. Od tada se moj život menja u pozitivnom smislu, mada sam ja u svetu modelinga od svoje sedme godine i sve vreme sam radila na sebi, a od prošle godine sam jako sazrela i dobila jos veću ambiciju za obrazovanjem i uspehom u zivotu. Ponosna sam na sebe, prevashodno jer moji prijatelji i okolina potvrđuju da se ni malo nisam promenila u ophođenju i druželjubivosti.

Misliš li da je ovogodišnja pobednica zaslužno odnela tu titulu?

Ja kao bivša pobednica bila sam u žiriju i navijala za ovogodišnju predstavnicu iz Srbije, ali titulu je ponela devojka iz Argentine, koja nije bila moj favorit.Više mi se dopala devojka koja je ponela titulu prve pratilje.

Da li si primetila sujetu medju učesnicama?

Naravno da se u vazduhu uvek pomalo oseća, jer svakoj devojci imponuje da ponese tu laskavu titulu, ali sam ja potpuno bila rasterećena i trudila se da me okružuju devojke kojima su bitne i neke druge ljudske osobine, a ne samo lepota.

Da li si srećna ili tužna povodom predaje krune?

To osećanje ne bih tako formulisala, ali svakako da gajim posebno osećanje i smatram da je to nešto što ostaje za ceo zivot. Bez obzira što se svake godine bira nova devojkaa, meni ostaje večita uspomena i veliko iskustvo.

Sta bi poručila ovogodišnjoj pobednici?

Poručila bih da svoju godinu slave iskoristi na pravi, pozitivan način, jer ovo je svakako njena godina uspeha.

TAGOVI: lepota123
makonda-tracker