Džejn Fonda: Seksepil koji ne prolazi

0
Američka glumica Džejn Fonda slikala se u uskoj providnoj haljini za novo izdanje popularnog magazina Harper's Bazaar, iako je zagazila u osmu deceniju
Foto: www.harpersbazaar.com
Foto: www.harpersbazaar.com

Sedamdesetrogodišnja Džejn dokazala je da uživa u svojim godinama, a u intervju je otkrila da je nakon duge borbe s bulimijom i problemima sa samopouzdanjem naučila da voli sebe.

- Nisam bila zadovoljna svojim izgledom od puberteta do, recimo, pedesete. Trebalo mi je mnogo vremena, u četrdesetim sam patila od bulimije i što sam bila starija, bilo je sve gore. Dugo sam se oporavljala. Imala sam uspešnu karijeru, osvajala nagrade, podržavala neprofitne organizacije, imala porodicu - priznala je Fonda koja se posle svega okrenula treninzima kojima je svoju liniju dovela do perfekcije.

Glumica za nedostatak samopouzdanja delom krivi i svog oca, glumca Henrija Fondu, koji je, kako kaže, učio da je niko neće voleti ukoliko ne bude izgledala savršeno.

Džejn se prvi put udala za reditelja Rodžera Vadima, potom za političkog aktivistu Toma Hejdena, a treći put za medijskog magnata Teda Tarnera od koga se razvela 2001. godine. Sada je u vezi sa muzičkim producentom Ričardom Perijem.

makonda-tracker