Nina Radulović i Branislav Lečić: Sin nas je usrećio

3
Voditeljka Nina Radulović i glumac Branislav Lečić otkrivaju kako se navikavaju na svog sinčića Lava koji je nedavno došao na svet
foto: Vladimir Šporčić, Story press
foto: Vladimir Šporčić, Story press

Voditeljka emisije Ekskluziv na televiziji Prva, Nina Radulović-Lečić (24) i njen suprug, slavni glumac Branislav Lečić (55) 2. aprila postali su presrećni roditelji njihovog prvog zajedničkog deteta, sinčića Lava. Lepa crnka porodila se carskim rezom u Ginekološko-akušerskoj klinici Narodni front, a mališan je po rođenju bio težak tri kilograma i sto grama i dugačak pedeset i jedan centimetar. Uz Ninu je sve vreme bio i njen suprug koji iz prethodnog braka ima sina Ivana (13) i ćerku Anu (11).

- Super se osećam. Rođenje sina nas je učinilo još srećnijim. Porođaj je protekao u najboljem redu, a sin i ja smo na vreme napustili bolnicu. Jedva čekam da kod kuće uživamo u predstojećim danima - rekla je Nina po izlasku iz porodilišta gde ju je sačekao voljeni izabranik koji je čak tri dana slavio dolazak na svet trećeg deteta. Lečić ne krije koliko mu je radosti donelo rođenje bebe koja po svedočenju bliskih prijatelja poznatog para liči upravo na tatu.

- Lav za sada ne riče, što ne znači da neće. Inače, svi kažu da liči na mene, mada vidim i neke Ninine crte, naročito u predelu brade, ali iz mog iskustva, gledajući dva sopstvena deteta Ivana i Anu, znam da se to menja - kaže ponosni otac koji svojoj partnerki pomaže u svemu.

- Pomažem od početka do kraja, a kada to kažem mislim na dvadeset i četiri časa, od čega uspem da odspavam svega četiri sata. Mala deca najpre prirede umor koji ižvaće, a onda iz svega toga krenu da vas podmlađuju. Nina se na sreću oporavlja i doji što mi je veoma drago jer mislim da je majčino mleko najbolja zaštita za dete - kaže Lečić i otkriva kako su izabrali ime za dete.

- Da budem iskren, lepo je kada neko biće dobije ime koje mu u startu predstavlja i izazov, obavezu i snagu. Podarili smo mu ime kao vetar u leđa, a od njega zavisi da li će postati lav ili ovčica. Inače, Ana i Ivan su videli Lava i bili su zbunjeni imenom koje smo mu dali. Mislim da im se u prvom trenutku nije dopalo, ali imam utisak da će ga vremenom i zavoleti kada upoznaju mladog Lava koji je upravo stigao iz bolnice - priznaje čuveni glumac koji baš kao ni njegova partnerka ranije nije želeo da otkrije da li priželjkuje sina ili ćerku.

Nikola Rumenić

makonda-tracker