Đorđo Armani: Čast mi je da kreiram za Lejdi Gagu

0
Legenda modnog sveta Đorđo Armani oseća se ushićenim što je dobio priliku da kreira kostime za turneju pop ikone Lejdi Gage čiji je inače veliki fan
foto: BANG
foto: BANG

Sedamdesetšestogodišnji modni dizajner oduševljen je rezultatima koje je kontroverzna pevačica Lejdi Gaga postigla noseći njegove kreacije tokom svoje Monster Ball turneje.

- Njena energija, ekscentričnost i njen vrhunski interpretatorski talenat tek uživo u svojoj potpunosti dolaze do izražaja. Potpuno sam ushićen kada pomislim da su upravo odeća i asesoari koje sam ja kreirao u velikoj meri doprineli toj slici – rekao je Armani.

Ovo nije prvi put da dvadesetčetvorogodišnja zvezda nosi kreacije legendarnog dizajnera, pošto je Lejdi Gaga na prošlogodišnjoj dodeli Grammy nagrada imala priliku da odene specijalno za nju šivene kostime, kako na crvenom tepihu tako i tokom samog nastupa na sceni.

- Imam čast da večeras na sebi nosim Armani. Gospodin Armani je specijalno za ovu priliku kreirao čitav serijal istinski ikoničkih komada, koji ne predstavljaju samo predivnu modu, već i duh i suštinu mene kao umetnika. Gospodin Armani je modna legenda i ove noći ništa ne bi bilo isto bez njegovog dodira i pomoći celokupnog njegovog tima – izjavila je Lejdi Gaga na dodeli nagrada Grammy.

makonda-tracker