Zahvlalila se, ali...

Zašto je Jelena Karleuša rekla "ne": Sve o dokumentarnom filmu o životu pop dive

2

Popularna pevačica Jelena Karleuša, nakon razgovora sa suprugom Duškom Tošićem zahvalila se na lepoj ponudi turskim producentima, ali ipak odbila da snimi dokumentarni film i rijaliti.

foto: Eddy Addlan
foto: Eddy Addlan

Jelena Karleuša nakon pregovora sa turskim producentima o snimanju dokumentarnog filma i rijalitija, tu ponudu predstavila je svom suprugu, poznatom fudbaleru Dušku Tošiću.

foto: Dušan Petrović

Zvezdi je ponuđen ozbiljan honorar da je mesecima danonoćno prate, ali suprug ipak nije bio za to da ona potpiše taj ugovor, piše Kurir. S obzirom na to da bi i on morao da se pojavi u pojedinim kadrovima, što ne želi, Jelena ga je poslušala i Turcima se zahvalila na ponudi rekavši "ne".

 

Jelena Karleuša: Ja sam manja od makovog zrna u kući, on je dominantan muškarac (FOTO)

 

Pop diva je imala veliku želju da prihvati primamljivu ponudu i sada joj je žao što je ta saradnja propala. Ali Duško u javnosti želi da se pojavljuje samo zbog uspeha u fudbalu i njegovog kluba Bešiktaš, nikako da na tacni javnosti daje svoj privatni život. Znajući to, Jelena nije imala nikakve šanse da ga ubedi da pristane na saradnju.

foto: Privatna arhiva

Projekat je zamišljen tako da JK priča o svojim studijskim snimanjima, roditeljstvu, pripremama za nastupe u zemlji i inostranstvu, a poseban segment bio je namenjen njenom braku s Tošićem, koji je velika zvezda u Turskoj", kaže izvor.

makonda-tracker