iskrena

Otvoreno o ćerkinom izabraniku: Anabela otkrila šta joj smeta kod Slobe Radanovića

0

Iako smatra da je dobar i vaspitan momak, pevačica ima zamerke.

foto: Vladimir Šporčić
foto: Vladimir Šporčić

Gostujući u emisiji "Ja to tako" na Televiziji Pink, Anabela Atijas pričala je o Luninom učešću u rijalitiju "Zadruga", njenoj vezi sa Slobom i još mnogo toga.

 

Luna Đogani za Glossy: Nikada sebi ne bih dozvolila da obrukam roditelje i da to bude po novinama

 

Anabela je istakla da ona ne može da prepozna svoje dete koje je inače stalno veselo i nasmejano, ali je dodala i to da joj neke pojedinosti kod Slobe smetaju.

 

- Ja Slobu poznajem tri godine unazad i mislim da je jako lepo vaspitan. Imamo zajedničkog producenta i pratila sam ga na društvenim mrežama. Mislim da je jako lepo vaspitan, da je baš jedna dobrica, sve u svemu, pozitivno mišljenje. Ali, ja mu negde onako, ne da mu zameram, ne mogu da mu zamerim jer niko nije savršen, prosto bih volela kada bi mogao da napravi neki presek. Ako si se već izjasnio, istupio pred milionima i priznao, ako si već tu devojku doveo u situaciju da je najviše kriva, najgora, jer je ona zaboga "ukrala nečijeg muža", onda nema potrebe više da se vuku ti repovi. Mislim da vaspitanje nema više tu ulogu kada dozvoljavaš da neko pređe tu granicu i manipuliše sa tobom. To mi smeta. Volela bih da se trzne i kaže "E, tu sam, ali hajde da napravimo granicu!" - istakla je pevačica.

 

Luna Đogani otkriva detalje "zabranjene" veze: Nas dvoje nismo više isti (FOTO)

makonda-tracker