važna poruka - na urnebesan način

Ko kaže da je Adrijana Lima lepša od njih? One nisu dovoljno mršave da bi bile Viktorijini anđeli - i baš ih briga!

0

Uprkos tome što spadaju u deset najplaćenijih modela ove godine - Krisi Tajgen je treća na Forbsovoj listi, a Ešli Grejem deseta, za njih nije bilo mesta na ovogodišnjoj modnoj reviji brenda Victoria's Secret.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

 

Svake godine se, čim se pojave fotografije s revije na kojoj Viktorijini anđeli šetaju u ultraizazovnom donjem vešu, svetski mediji utkruju u tome ko će objaviti više detalja. Milioni fanova oduševljavaju se fotografijama vodećih svetskih supermodela, glamuroznim komadima, besprekornim telima, ali malo se govori o svemu onome što stoji iza ovog događaja.

 

U identičnim haljinama izgledaju potpuno drugačije: Kojoj lepše stoji ovaj model - Džej Lo ili Viktorijinom anđelu?

 

Tako je malo ko pomenulo činjenicu da je Alesandra Ambrozio priznala da devet dana pre revije nije jela čvrstu hranu i nije unela čak ni tečnost 12 sati pre izlaska na pistu. Ona je dodala i da cele godine vredno vežba da bi na reviji izgledala zadivljujuće.

 

1 / 18 Foto: AP Photo/Andy Wong

 

Ipak, nije malo modela koji su izuzetno cenjeni i uspešni, a ne moraju da podvrgavaju svoje telo takvom naporu. Uzmimo za primer Krisi Tajgen i Ešli Grejem, koje su se našle na ovogodišnjoj Forbsovoj listi deset najplaćenijih manekenki na svetu - i na simpatičan način uspele da se nađu među Viktorijinim anđelima.

 

Naime, obe ove slavne lepotice upotrebile su Fotošop kako bi postale Anđeli, ali i ne bi li skrenule pažnju na to da lepota nije samo ono što nam predstavlja Victoria's Secret.

 

Zavela je i najveće lepotice: Manekenka pred kojom i muškarci i žene padaju na kolena (FOTO)

 

Ešli je na svom profilu na društvenoj mreži Instagram objavila fotografiju nastalu na jednoj svojoj reviji donjeg veša i dodala joj u programu za obrađivanje fotografija prepoznatljiva krila koje nose Viktorijini anđeli, dok je Krisi pozirala sa svojim koleginicama tokom priprema za reviju.

 

 

 

makonda-tracker