Mini Donald

Više ne nosi trenerke, već ODELA I KRAVATE: Upoznajte Barona, najmlađeg SINA Melanije i Donalda Trampa! (FOTO)

6

Dvanaestogodišnji sin Melanije i Donalda Trampa od kada se preselio u Vašington, postao je prvi dečak koji ima čast da šeta dvoranama Bele kuće, prvi put nakon skoro 60 godina...

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Činjenica je da je za razliku od prethodne, Obamine porodice, Tramp u Belu kuću doveo nešto veću familiju koja broji čak petoro dece iz tri braka. Ivanka, Erik i Donald Džunior, deca su koju je Donald Tramp dobio u braku s Ivankom Zelničkovom, danas poznatijom kao bogatašica Ivana Trump. Ćerku Tifani dobio je sa drugom suprugom Marlom Mejpls, sa kojom je bio u braku šest godina, a Baron, rođen u martu 2006. godine, jedino je dete koje ima sa trećom suprugom Melanijom.

 

foto: Profimedia

Sve do nedavno Baron je sa majkom Melanijom živeo u penthausu Tramp tornju, na Nujorškoj Petoj Aveniji, dok se Donald Tramp ranije preselio u Belu kuću, nakon što je inaugurisan u predsednika.

Baronovi roditelji venčali su se godinu dana pre njegovog rođenja. Baron i majka Melanija pridružili su se i službeno Trampu u Beloj kući, a tako su odlučili zato da bi Baron mogao u miru dovršiti tekuću školsku godinu u neverovatno skupoj i prestižnoj školi, "Columbia Grammar and Preparatory School".

 

foto: Profimedia

Prema pisanju "US Weekly", godina dana u toj školi košta neverovatnih 45.000 dolara. Kao što mu je rekla mama Melanija:

Živi dan po dan, uživaj u svom životu i živi život baš kao što ga živim i ja".

Ne zna se kako je Baron doživeo ovu veliku promenu u svom životu kada se uselio u Belu kuću, jer je tada bio 10-godišnjak. Teško je poverovati da je bio svestan kakvu je čast doživeo, a verovatno nije previše bio ni svestan promene koja je bila pred njim. Svako ko je pokušao pešice da prođe pored Trampovog tornja u Njujorku dobro zna kakve je glavobolje Njujorčanima zadalo Trampovo proglašenje za predsednika SAD-a.

 

Neke stvari se ne mogu odglumiti: Istina o odnosu Melanije i Ivanke Tramp (FOTO)


Slično su se osećali i roditelji čija su deca sa Baronom pohađala "Columbia Grammar and Preparatory School", a Trampova pobeda na izborima zabrinula je još nekoliko ljudi, poput upravnika škole koji je za "Vanity Fair" izjavio:

Neki roditelji su potpuno izvan sebe i traže dodatnu zaštitu škole, pa nas stalno ispituju šta smo učinili u vezi toga. Neki su bili zabrinuti za sigurnost, drugima je pak išlo na živce što su morali pristati na razne neugodnosti - kao na primer", tokom školskih priredbi kada bi jedan lift bio posebno rezervisan za Melaniju.

Škola je doživela i pravu uzbunu u martu 2017. godine kad su morali primeniti sigurnosnu proceduru jer je nedaleko od škole primećen sumnjivi automobil.

Prema pisanju "The New York Daily Newsa", vojnička torba u izudaranom sivo-plavom kamionetu sa registarskim tablicama iz Indijane okarakterisirana su od strane policije kao "sumnjivi teret", pa je aktivirana antiteroristička jedinica, a u školi je podignut visok stepen pripravnosti. To bi u svakoj školi bio zastrašujući scenario, a naročito u onoj koju pohađa sin predsednika države.

Inače, poslednji američki "prvi sin" koji je tuda šetao pre Barona, bio je sin predsednika Džona F. Kenedija, JFK Džunior. On se u Belu kuću uselio 1961. godine kad je još bio beba. Baron je svoj prvi ulazak u Belu kuću obeležio na pravi Trampovski način - izašao je iz helikoptera i prošetao se travnjakom u majici s natpisom "The Expert".

 

foto: Profimedia

Kao što bi neko i očekivao od nekog rođenog u porodici biznismena milijardera, izgleda da se i Baron odevnim stilom celog života priprema za veliki uspeh. Obično nosi odela, pa je tako bilo i kada je imao samo tri godine i kada se pojavio na promociji knjige njegove polusestre Ivanke Trump.

On nije dete koje nosi trenerke. Njemu je udobno i u odelu, dobro, ne baš svaki dan. Baron baš uživa kada ponekad nosi kravatu poput oca", rekla je tada Melanija kada su ju pitali o njenom sinu, 2013. godine.

Ali nije baš istina da Baron ne voli i udobnost. Ponekad svoju školsku uniformu voli spojiti sa 150 dolara vrednim patikama. Ako vam treba još dokaza da Baron nije tipični 10-godišnjak, evo i jedne priče iz 2013. godine.

 

Nastavak pročitajte na idućoj strani teksta...

 

makonda-tracker