posetila plastičnog hirurga

Nije želela da javno komentariše, ali je na kraju ipak popustila: Aleksandra Prijović priznala da se podvrgla estetskom zahvatu!

1

Popularna pevačica priznala je da je ovog meseca posetila plastičnog hirurga.

foto: Marina Lopičić
foto: Marina Lopičić

Iako do sada nije želela da komentariše navode da se podvrgla estetskoj korekciji, mlada pevačica Aleksandra Prijović na kraju je ipak popustila i priznala kako je morala da poseti hirurga.

 

Aleksandra Prijović o svojoj neostvarenoj želji: Volela bih da dođu da žive u Beograd, zaista mi nedostaju (FOTO)
 

- Rekla sam sebi da priču neću da komentarišem i samo sam čekala da me to neko pita. S druge strane, ja od toga ne želim da pravim cirkus. Uvek sam bila iskrena i nikada nisam lagala. Moram vam priznati da sam imala vrlo veliki problem sa disanjem, tako da je bilo neminovno da dođe do operacije. Jedna nozdrva mi je bila potpuno zapušena i prosto sam morala da odem i rešim taj problem - rekla je Aleksandra i time potvrdila da je u novembru ove godine korigovala svoj nos i rešila zdravstveni problem sa devijacijom.

Prijovićeva se ovom prilikom osvrnula i na vezu sa svojim izabranikom Filipom Živojinovićem, demantujući brojne medijske spekulacije da je njihovoj ljubavi došao kraj.

 

Šuška se da se dva dana nisu čuli: Aleksandra Prijović i Filip se posvađali oko jednog od najvažnijih pitanja?

 

- Naravno da je Filip tu, on je moja podrška i uvek je tu za mene. Što se tiče ostalih, oni su otputovali za Beč - rekla je Aleksandra.

 

makonda-tracker