strahuje za zdravlje bebe

Doktor izričito zabranio pevačici da nastupa: Nataša Bekvalac hitno otkazala sve nastupe

0

Nataša Bekvalac Lazukić otkazala je sve nastupe jer joj je lekar rekao da do kraja trudnoće mora da miruje.

foto: Dragan Kadić
foto: Dragan Kadić

Tokom nedavnog boravka u Beču pevačica je posetila svog ginekologa, koji joj je savetovao da se povuče sa scene jer uslovi po klubovima u kojima nastupa i česta putovanja nisu dobri za trudnicu.

 

- Bekvalčeva, koja je u petom mesecu trudnoće, nekoliko dana je boravila u austrijskoj prestonici jer je imala zakazanu kontrolu na jednoj klinici. Doktor koji joj vodi trudnoću od početka savetovao je mirovanje, a sada je u vezi s tim bio izričit. Zahtevao je da prestane da radi. Nataša ima 37 godina, vodi se kao starija trudnica i treba da povede više računa nego kada je pre 11 godina bila trudna s Hanom. Savetovao joj je da se što zdravije hrani - otkriva izvor za Kurir i dodaje da je Novosađanki lekar zamerio što nije izbacila alkohol i cigarete.

 

Ne odustaje od svojih poroka ni kad je trudna: Nataša Bekvalac ni u petom mesecu ne može da se reši starih navika (FOTO)
 

- Nije mu se dopalo što i dalje puši. Ona mu je rekla da cigareta ne može da se odrekne, a da čašu vina popije samo u izuzetnim prilikama - završava izvor.

 

Nataša i Luka Lazukić nedavno su se dogovorili da porođaj koji pevačicu očekuje u martu 2018. godine bude upravo u Beču jer se tamo nalazi tim lekara koji brine o njenoj trudnoći. Ako sve bude bilo kao što je planirano, pevačica će se poroditi carskim rezom uz epidural, što znači da će biti svesna kada njena beba bude dolazila na svet. Lazukić će takođe biti s njom i snimaće porođaj.

 

Trudnoća joj ne dozvoljava da nastavi dalje: Nataša Bekvalac donela odluku koja je iznenadila fanove (FOTO)

 

Ukoliko Nataši ranije krene porođaj, onda će bebu roditi u Beogradu, u GAK „Narodni front“, gde je rodila ćerku Hanu (10), koju je dobila u prvom braku s Danilom Ikodinovićem.


 

makonda-tracker