želeo je da je dobro uda

Ovu tajnu skrivali su dve decenije: Upoznavanje Viktorije i Dejvida Bekama bila je unapred osmišljena akcija njenog menadžera

0

Popularna kreatorka Viktorija Bekam uživa u braku sa bivšim fudbalerom Dejvidom Bekamom. Retko ko zna da je njihovo upoznavanje bilo unapred osmišljena akcija čoveka koji je brinuo o njenoj karijeri.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Viktorija je prvo sama posetila prostorije Mančester junajteda 1997. godine, ali tom prilikom ju je Bekam ignorisao. Posle toga, došla je u pratnji svog menadžera koji je hteo da je uda za jednog bogataša, ali onda je shvatio da je Dejvid idealna prilika za tako nešto. Zajedno su posetili VIP salon kluba i tu se danas poznati par sreo.

 

Viktorija Bekam ima bliznakinju koja je još lepša od nje
 

Menadžer tadašnje Spajsice, Simon Fuler je imao jasan cilj. Želeo je dobro da uda Viktoriju jer je imala potencijala za to.

 

- Vidim te s nekim vrlo poznatim, mislim da je neki slavni fudbaler ono što ti treba u ovom trenutku - huškao ju je stalno.

foto: Profimedia

Odbacila je sve konzervativne stavove: Viktorija Bekam u najseksepilnijem izadanju ikada (FOTO)
 

Dejvid je pre toga Viktoriju viđao u spotovima, a nakon toga njih dvoje su započeli romansu koja je u prerasla u brak. Viktorija i Dejvid su u braku skoro dve decanije i imaju četvoro dece - tri sina i jednu ćerku.

 

Potvrdila glasine: Viktorija Bekam priznala da je izvadila silikone iz grudi

 

foto: Profimedia

 

makonda-tracker