teško se nosi s problemima

Svi spekulišu da je muče ljubavni jadi: Katarina Grujić otkrila zbog čega je izgubila 10 kilograma

0

Kaća otkriva da razlog naglog gubljenja kilograma nisu ljubavni jadi, odlazak u teretanu ili na liposukciju već zdravstveni problemi.

foto: Damir Dervišagić
foto: Damir Dervišagić

- Prethodna tri meseca bila su jako stresna za mene. Mnogo sam radila, dok su mi se na privatnom polju izdešavale mnoge stvari i stvorili problemi koji su pretili da ugroze moje zdravstveno stanje. Nisam na to obraćala pažnju. Znate kako je kada imate mnogo posla, to je lepo ali i stresno. Sve to u kombinaciji sa umorom se manifestovalo na moje zdravlje. Menstrualni ciklus mi je već mesecima kasnio po nekoliko nedelja, nakon čega mi je ginekolog tražio da uradim dodatne analize i utvrdio da imam horomnski poremećaj - kaže Katarina Grujić.

 

Slučajno se odali na Instagramu: Ovo je novi dečko Katarine Grujić? (VIDEO)

 

Ona je objasnila da je zapravo hormon estrogen bio u nedostatku.

 

1 / 5 Foto: Instagram

 

- U prvi mah mi je bilo jako teško, ali sam uspela. Nakon dva meseca takve ishrane uz vitamine i tablete koje sam pila moj hormonski status se popravio. To me je obradovalo i nastavila sam da se hranim tako. Smatram da se ovako nešto mnogim ženama dešava, ali da se malo njih odluči da u javnosti priča o tome. Kada ste javna ličnost, svojim primerom kako ste se izborili sa određenim problemom treba drugima da pokažete da je sve rešivo i time ih bodrite - rekla je Grujićeva.

 

makonda-tracker