insistirala da ide kući

Ana Nikolić napustila porodilište

0

Pevačica u utorak posle podne osetila jake kontrakcije, pa je odmah otišla u „Narodni front“. Iako ćerkica želi što pre da izađe, Ani još nije vreme za porođaj

foto: Dragana Udovičić
foto: Dragana Udovičić

Ana Nikolić primljena je u utorak u GAK „Narodni front“ zbog jakih kontrakcija, ali nije se porodila, već je odmah sutradan, u sredu, napustila bolnicu!

 

Dolazak ćerkice je sve bliži: Ana Nikolić otkrila kako će se njihova mezimica zvati (FOTO)
 

- Ana je došla u GAK jer je osetila jake kontrakcije. To je normalno, porođaj se približava, a ona je prvorotka i nije želela da rizikuje. Lekar koji od početka vodi njenu trudnoću ju je pregledao i rekao da sve teče po planu. Urađene su joj detaljne analize: CTG, krvna slika, kao i nivo plodove vode. Sve je u najboljem redu. Samo je beba baš živahna i želi što pre napolje - ljubazno je rekla medicinska sestra iz „Narodnog fronta“ novinarima Kurira.

 

Nikolićeva nije htela da do porođaja ostane u bolnici, već je insistirala da ide kući.

 

Ana Nikolić primljena u porodolište: Budući roditelji u išekivanju svoje devojčice (FOTO)
 

- U slučajevima kada beba svaki čas može da dođe na svet, lekar porodiljama predlaže da ostanu u porodilištu, ali Ana to nije želela. Doktor joj je dozvolio da ide kući, ali to ne znači da se do kraja dana ili večeri ponovo neće vratiti kod nas - kaže izvor Kurira iz GAK.

 

Nastavak na sledećoj strani...

makonda-tracker