Vremeplov

Dacu smo obožavali u seriji Mješoviti brak: Zbog ljubavi je napustila Srbiju i odrekla se karijere, danas izgleda ovako (FOTO)

0

Ana Franić nas je osvojila ulogom u seriji "Mješoviti brak", a kada se zaljubila, za nju nije postojala ni jedna prepreka

foto: Instagram
foto: Instagram

Uspešnu i bogatu glumačku karijeru glumica Ana Franić napustila je preko noći. Prijatelji, porodica i kolege ostale su u šoku kada im je, posle nekoliko meseci veze sa roniocem Markom Ižakovićem, odlučila da napusti rodni Beograd i odseli se u Split.


Potom je usledilo romantično venčanje na plaži gde je prisustvovalo svega dvadesetak prijatelja. Godinu dana kasnije dobili su sina Andriju, a danas kao tridesetpetogodišnjakinja i dalje je u glumi - igra u Splitskom požorištu.

 

Lepotica iz serije Mješoviti brak konačno otkrila istinu: Marija Jakšić progovorila o pravim razlozima selidbe (FOTO)

 

- Kada sam rešila da napustim sve i preseljenjem u Split okrenem novu stranicu, zaprepastila sam većinu prijatelja i kolega. Govorili su mi da je to velika hrabrost, a možda i ludost, ali osećala sam da činim najbolju stvar za sebe. Povela sam se tim da ne gubim ništa. Prijatelji i porodica će uvek biti tu, ma kolika nas daljina delila. Nisam bila stalno zaposlena i ne znam da li bih sebi oprostila da nisam pokušala - rekla je pre dve godine u jednom intervjuu.

 

Nastavak na narednoj strani...

 

 

makonda-tracker