neplanirano i spontano

Do sada nije želeo da govori na ovu temu: Rasta otkrio kako je zaprosio Anu (FOTO)

0
Kada su ozvaničili svoju vezu, fanovi su ostali u šoku, potom su se venčali tajno i bez pompe, a kada budete čuli kako je reper zaprosio našu pop pevačicu volećete ih još više
foto: Damir Dervišagić
foto: Damir Dervišagić

Kada se Ana Nikolić tajno udala za repera Stefana Đurića Rastu krajem jula meseca, mediji nisu prestajali da pišu o njima. 

 

Bio je to šok za fanove, ali i za medije, pa i za porodicu Ane i Raste. Bilo je tu dosta pitanja na koje par nije dao odgovor, kao na primer: kako su se upoznali, i kako je zaprosio Anu?

 

Htela je da se pohvali novom frizurom, ali je u prvom planu njen besprekoran ten: Ovako sada izgleda Ana Nikolić (FOTO)

 

foto: Damir Dervišagić

- Ana i ja smo dva različita sveta koja se savršeno uklapaju. Mi smo se upoznali na snimanju kad je ona dolazila da snima album. Mogu da kažem da je to bila ljubav na prvi pogled i od tad smo nerazdvojni. Mi smo dan i noć provodili zajedno i sve što se dogodilo nekako je bilo logično – rekao je Rasta i dodao da je u vezu, ali i brak ipak ušao nepripremljen i da se sve desilo nekako spontano:

 

Domaći mediji preneli tužne vesti: Ana Nikolić izgubila bebu u četvrtom mesecu trudnoće?

 

- Dosta sam u sve to ušao nepripremljen jer o Ani nisam znao skoro ništa. Kod Ane me je najviše privukla ta njena suptilnost i nenametljivost. To između nas je bilo obostrano, a ja sam nju zaprosio. U tom momentu nije bilo očekivano da ću da je zaprosim. Tog jutra smo bili u krevetu i pričali o nečemu neobaveznom i onda smo se usput sve dogovorili. To je bio jedan blagi šok – otkrio je suprug Ane Nikolić u emisiji Amidži šou.

makonda-tracker