zajedno i u dobru i u zlu

Kraljevsko venčanje iz snova: Svi detalji ljubavne bajke! (FOTO)

0
Ljubica Ljubisavljević i princ Mihailo Karađorđević će 23. oktobra izgovoriti sudbonosno da. Kako će izgledati njihovo venčanje i zajednički život, otkriva buduća mlada.
foto: Promo
foto: Promo

Ljubav između Mihaila Karađorđevića, sina princeze Linde i princa Tomislava, i Ljubice Ljubisavljević rodila se pre četiri godine. Kako oboje imaju ista interesovanja i vole iste stvari, brzo su shvatili da će život provesti zajedno. Njih dvoje će se venčati 23. oktobra u crkvi na Oplencu. Mnogi bi rekli da se Ljubici ostvario san svake devojke: postaje princeza i živeće život iz bajke.

 

 Iskreno verujem da život iz bajke svako definiše za sebe. Moja ideja života iz bajke je bila da imam pored sebe pravu ljubav uz puno podrške, zatim da radim sa životinjama i da se bavim poslom koji mi pruža priliku da se stalno usavršavam i napredujem. U tom smislu, ja definitivno živim život iz bajke. Ali ako me pitate da li živim život princeze na zrnu graška, onda ne, Mihailo i ja živimo u našoj porodičnoj kući i oboje puno radimo da bismo ostvarili svoje ciljeve",  priča Ljubica.

 

Ova mlada dama završila je Farmaceutski fakultet, ali se bavi i marketingom i pisanjem blogova.

 

Slučajno sam počela da se bavim pisanjem, a onda sam shvatila da sam nehotice spojila svoju strast ka pisanju i želju da pomognem većem broju ljudi. Najviše pišem o prevenciji i nezi tela generalno - kako naš narod kaže „bolje sprečiti nego lečiti“ i to je pravilo kojim se i ja vodi", kaže Ljubica.

 

Ona i Mihailo obožavaju prirodu, konje i često idu na jahanje. Iako njen život veoma podseća na bajku, princ Mihailo, kaže Ljubica, nije u njen život ušao na belom konju, jer belog konja ni nema.

 

Na ranču Mihailove mame, princeze Linde, na jugu Srbije, imamo tri konja, ali nijedan nije beo. Kao devojčice mi sanjamo o tom princu na belom konju, a onda kada odrastemo shvatimo da je od bele boje i fizičkog izgleda daleko važnije ono što nosimo unutra. Naše konje smo odabrali po temperamentu i brojnim drugim faktorima, boja je bila najmanje važna. Sva tri su dorati", priča buduća princeza.

 

Ona je, kaže, oduvek znala šta želi. Tako je bilo i prilikom odabira venčanice.

 

Detalje kraljevskog venčanja možete pročitati na sledećoj strani

 

makonda-tracker