Slavilo se do kasno u noć

Daria Stanojević izgovorila sudbonosno DA: Prelepa mlada suprugu zapevala ljubavne pesme (FOTO)

1
Iako je u šestom mesecu trudnoće, pevačica Daria Stanojević se odlučila na najlepši čin. Svečana ceremonija venčanja je bila na Paliću na otvorenom, a mlada je pustila suze radosnice...
foto: Story arhiva
foto: Story arhiva

Slavlje se i nastavilo u jednom restoranu do kasno u noć. Njen izabranik Spasoje Vujović i ona su izgovorili sudbonosno da pred oko 300 zvanica među kojima su bili najbliža rodbina i prijatelji.


Daria je uzela prezime svog muža i sada se preziva Vujović. Inače, specijalno za ovaj dan, venčanicu je za Dariu kreirala poznata dizajnerka Marija Šabić. Mladoženja u elegantnom smokingu i mlada u prelepoj i atraktivnoj venčanici su stilski bili savršeno uklopljeni.

 

Daria Stanojević blista u trudnoći: Pevačica predstavila svoj izabranika (FOTO)

 

Na svadbi su pevale poznate zvezde Granda Jelena Kostov, Petar Mitić i Aleksandra Bursać, a gost večeri je bio i Zoran Kalezić koji je i blizak prijatelj mladoženjine porodice.

 

U jednom trenutku se i mlada latila mikrofona i zapevala posebno za svog supruga par ljubavnih pesama na opšte oduševljenje svih prisutnih, što je bilo jako lepo i emotivno.

 

Za prvi ples su odabrali emotivnu baladu "Donesi divlje mirise" koju je nekada davno pevao poznati pevač Nino, ovoga puta otpevao je njen brat Stefan Stanojević a koja je obeležila početak njihove emotivne veze.

 

makonda-tracker