Tajno venčanje?

Nikolija: Želim da se udam za Relju na nekom egzotičnom mestu, daleko od očiju javnosti (FOTO)

1
Nikolija Jovanović, koja je u petom mesecu trudnoće, i njen izabranik Relja Popović, ovo leto će iskoristiti za odmor, ali i da bi se dogovorili u vezi sa detaljima za ceremoniju koju planiraju početkom septembra...
foto: Instagram
foto: Instagram
Vesne Zmijanac
Elitni odredi Kurir
foto: Damir Dervišagić
Blista više nego ikad: Nikolija Jovanović pokazala trudnički stomačić (FOTO)

Nikolija Jovanović Relja Popović


Nikolijina želja je da se za Relju uda na nekom egzotičnom mestu. Za venčanje će znati samo kumovi, ali ni oni do poslednjeg trenutka neće biti upoznati s tim gde će se taj čin dogoditi da ne bi nekome nešto 'zucnuli'.

Žele da taj čin bude bez pritiska medija i spekulacija. Ekskluzivne fotografije će dobiti samo jedan magazin s kojim se budu dogovorili", priča izvor.

Nikolijina Vesna

Nikolija i Relja otkrili kog je pola njihova beba: Hoće li kupovati roze i plave benkice?​​​​​​​

Vesna nije želela da se meša u Nikolijine i Reljine planove, niti da insistira na tome da prave veliku svadbu kako to običaji nalažu u Srbiji. Poštuje želje svoje naslednice, koja se oduvek razlikovala od mnogih njenih vršnjakinja.

Njoj nije važno gde će se njih dvoje venčati, već da njima taj dan bude lep i veseo. Pevačica živi za trenutak da uzme unuče u ruke i to joj je jedina preokupacija.

Zato je i otišla sa 'Farme', da bi svojoj ćerki ugađala u svemu i da bi joj se našla u svakom trenutku, pa i u planiranju venčanja gde god ono bilo", završava sagovornik.

foto: Damir Dervišagić
Ovim povodom telefonom su bile pozvane i Nikolija i Vesna, koje nisu odgovarale na pozive, dok je Reljin telefon bio nedostupan.
makonda-tracker