stižu blizanci

Bijonse spremna za porođaj!

0
Muzička diva potpuno je spremna za dolazak blizanaca na svet!
foto: Profimedia
foto: Profimedia

Slavna Bijonse u devetom je mesecu trudnoće, pa bi njen porođaj mogao da počne svakog trenutka, a kako bi bila potpuno spremna za dolazak blizanaca na svet, svetski popularna pevačica pobrinula se oko svih detalja.

 

Naime, Bijonse i njen suprug Džej Zi privremeno su se preselili u luksuznu vilu koja je samo nekoliko minuta udaljena od bolnice Cedars Sinai u Los Anđelesu, u kojoj će se poroditi.

 

Ušunjala se na zadnji ulaz, ali nije uspela da prođe neopaženo: Evo zbog čega su svi pogledi bili uprti u Bijonse! (FOTO)
 

Izvor blizak paru za strane medije otkrio je da supružnici s nestrpljenjem iiščekuju porođaj, koji bi mogao da počne svakog trenutka.

 

- Bijonse je već odavno donela odluku da se porodi u ovoj bolnici, a kako nije želela da posle porođaja boravi u hotelu, sa suprugom je rešila da iznajmi luksuznu kuću u blizini porodilišta, kako bi uživala u komforu i privatnosti sa mužem, ćerkicom Blu Ajvi i bebama - kaže izvor i dodaje:

 

- Bijonse želi da sve bude savršeno, pa ništa ne prepušta slučaju. Selidba u ovu kuću umnogome će joj olakšati pripreme za porođaj, ali i period nakon što donese blizance na svet - zaključuje prijatelj para.

 

Broji sitno do porođaja: Bijonse pokazala zavidnu figuru u trudnoći (FOTO)

makonda-tracker