radosna vest u domu slavnog džudiste

Aleksandar Kukolj: Raduje me što ću postati otac

0
Sportista koji je svojim trijumfima na borilištima širom planete, a posebno evropskim zlatom, vratio nacionalni ponos ljubiteljima borilačkih veština, priprema se za novo poglavlje u životu: planira da uskoro počne zajednički život sa svojom devojkom koja je nedavno otkrila da je u drugom stanju
foto: Petar Đorđević
foto: Petar Đorđević

Kažu da iza čeličnih mišića najčešće kuca nežno srce. Odličan primer za to ovih dana ukazao se ljubiteljima borilačkih sportova i dao im novi povod za nalet nacionalnog ponosa. Reč je o džudisti Aleksandaru Kukolju (25) koji se s Evropskog prvenstva vratio sa zlatnom medaljom oko vrata i rejtingom najboljeg džudiste na svetskoj rang-listi.

 

Osim priznanja, titula i brojnih ponuda za primamljive ugovore koji se pred njim ovih dana pojavljuju u sve većem broju, ovaj moderni samuraj u svom fer-pleju sa životom osvojio je jedan još važniji trofej: nedavno je saznao da je njegova devojka u drugom stanju.

 

U prošlom intervjuu za naš magazin pričali ste da vam je manje važno šta radite u slobodno vreme od toga s kim to vreme provodite; na tu temu: da li ste počeli da živite sa devojkom?

 

- Ne još, ali verovatno će se to promeniti u skorijoj budućnosti...

 

Kompletan intervju pročitajte u novom, 607. beoju magazina Story, koji je u prodaji od petka, 5. maja

 

foto: Story

 

makonda-tracker