stižu rode

Uprkos teškim trenucima, sreća zakucala na vrata estradnog para: Rada i Milan čekaju bebu (FOTO)

2
Pevačici koja je javnost potresla priznanjem da boluje od ozbiljne bolesti, se osmehnula sreća i ona i njen izabranik očekuju prinovu za šest meseci
foto: Instagram
foto: Instagram

Pevački par je radosne vesti odmah podelio sa najbližim prijateljima i rodbinom, a odmah su odlučili da svoju ljubav krunišu brakom, te su već zakazali svadbu.

 

Rada je nedavno saznala da je u blagoslovenom stanju i da će ona i njen izabranik, pevač Milan Čolović, sin vlasnika velikog hita narodne muzike "Mali mrav" Tomislava Čolovića postati roditelji prvi put.

 

Za mnoge je njena trudnoća bila prava misterija: Porodila se atraktivna srpska teniserka! (FOTO)

 

A post shared by RadaSaric (@radaaasaric) on

Jelena Kostov zbog sina Milije išla pod nož: Ogromna promena zbog koje ćete ZURITI u ovu fotku satima (FOTO)

 

- Rada i Milan su bili presrećni kada su čuli lepe vesti o prinovi. Rada je u trećem mesecu i jedva čeka da se ostvari u ulozi majke. Njihovi prijatelji su još u čudu budući da su odmah zakazali svadbu, i to ovog meseca. Oni su i ranije pravili planove za budućnost, ali kada su saznali da će za šest meseci postati roditelji odlučili su da to bude što pre - kaže dobro obavešteni izvor blizak pevačkom paru.


Inače, Rada je vezu sa Milanom obelodanila pre oko godinu dana, a javnost je 2015. godine potresla priča o njenoj borbi sa epilepsijom.

makonda-tracker