ONA JE JEDNA SREĆNA ŽENA

Svaka druga bi to teže podnela: Jovana Pajić otkrila sve tajne svog života sa Saletom Cvetkovićem

0
Lepa pevačica je već duže vreme odsutna sa muzičke scene, ali je za sve to vreme uspela da izgradi svoju porodičnu oazu zajedno sa ćerkicama Helenom i Đinom i suprugom Aleksandrom Cvetkovićem, frontmenom Tropiko benda.
foto: Damir Dervišagić

Jovana i Sale venčali su se 27. novembra 2011. godine. Njihova ljubav proistekla je iz dugogodišnjeg prijateljstva, a kada su objavili da su u vezi, šokirali su sve prijatelje i kolege. Jovana je znala da kaže da su bili prijatelji i da ni jednom od njih dvoje nije bilo jasno kada su i kako proradile emocije. Uglavnom, zavoleli su se, a nakon više od godinu dana zabavljanja stali su na ludi kamen.

 

Sada je već velika dama: Ovako su Jovana Pajić i Aleksandar Cvetković proslavili Helenin rođendan (FOTO)

 

Jovana je na venčanju bila trudna sa ćerkicom Helenom, koja se rodila sledeće godine u aprilu. Posle četiri godine dobili su još jednu devojčicu Đinu, pa sada ova četvoročlana porodica maksimalno uživa.

 

 

A post shared by Jovana Pajic (@jovanapajic) on

 

Jovana se posle rođenja ćerke Helene povukla iz javnosti i trenutno joj je glavna preokupacija da bude mama dvema devojčicama i Saletova supruga. Ipak, dok joj mikrofon visi o klinu, ova atraktivna mama ne krije da u njoj i dalje postoji želja da se posveti svojoj karijeri.

 

- Lagala bih kad bih rekla da nemam želju da se vratim svom poslu. U početku mi je bilo baš neobično i teško. Kada sam dobila decu promenio se osećaj, ona su mi postala prioritet i posvećena sam njima maksimalno. Ipak, planiram da se kada malo odrastu vratim poslu. Mislim da će tada biti pravo vreme da se posvetim sebi i svojoj karijeri - priča Jovana.

 

Nastavak na sledećoj strani.

 

makonda-tracker