iskreno o braku i porodici

Nikola Rađen: Ana vodi glavnu reč u kući

0
Vaterpolista i pevačica, iako razdvojeni zbog njegovog angažmana u Rumuniji, funkcionišu odlično, ali stvari u kući su se ipak malo promenile.
foto: Luka Šarac
foto: Luka Šarac

Nikola Rađen priznaje da se on ponajmanje pita za neke stvari u kući i da glavnu reč vodi njegova supruga Ana Kokić, čija je na kraju uvek poslednja.


Mene razvode od kada sam se udala: Iako je posetila supruga u Rumuniji kruže priče o njihovom rastanku (FOTO)


Iako Rađen retko iznosi detalje iz svog braka, za Kurir je otkrio da u njihovom domu ne vlada klasičan srpski patrijarhat.


Ana vodi glavnu reč, ona se uglavnom pita za sve. Naravno da joj to dozvoljavam jer više vremena provodi s našim ćerkama Ninom i Teom i učestvuje u svemu. Meni je to sasvim normalno. Naravno, odlučim i ja ponekad nešto", kaže Nikola kroz smeh.


Iako su već neko vreme razdvojeni jer igra za vaterpolo klub Oradea u Rumuniji, Nikola tvrdi da nema ljubomore.

 

foto: Damir Dervišagić


Ana me ne proverava, ne zivka me 100 puta dnevno. Redovno se čujemo, imamo naše rituale i vreme, koje svako usklađuje sa svojim obavezama. Vrlo lepo funkcionišemo", rekao je Rađen, koji je stigao u Srbiju zbog najave kampa vodenih sportova, koji će biti održan u julu i avgustu.

Nikola Rađen o trenutku koji će pamtiti ceo život: Moje tri devojke smislile su originalan način da me iznenade (FOTO)


Njegova supruga Ana Kokić pažljivo je slušala sve što je Nikola rekao za Kurir, ali nije bila voljna da priča o privatnim stvarima. Samo je potvrdila ono što je njen muž na početku rekao:


Ja sam glavna u kući, verovali vi ili ne!"

makonda-tracker