uživa u srećnom braku

Svi su se pitali da li će Nikolina dobiti brata ili sestru: Kaja Ostojić iskreno o prinovi (FOTO)

0
Pevačica iz prvog braka ima četrnaestogodišnju ćerku Nikolinu, dok sa svojim sadašnjim suprugom još ne planira potomstvo.
foto: Ivan Dobričić
foto: Ivan Dobričić

Katarina Ostojić Kaja se u junu 2014. godine treći put udala. Ona je izgovorila sudbnosno "da" di-džeju Džunioru Džeku, a ovaj par tretnutno živi u Briselu.


Kada je OVO objavila sve je odmah postalo jasno: Kaja Ostojić napokon pokazala mamu i otkrila na koga je lepa (FOTO)

 

Iako su mnogi slutitli da će srećni par uskoro proširiti porodicu, Kajina naslednica Nikolina za sada će još uvek ostati jedinica. Kako je pevačica sama objasnila, ona i njen suprug za sada ne planiraju prinovu. 

 

Što se bebe tiče, Džunior i ja nismo opterećeni time. Ako se desi, biće u redu i nama će biti drago, ali prosto sada nismo nešto preterano ludi za tim da imamo zajedničko dete", rekla je Kaja.

foto: Andreja Damnjanović

Kaja je sa suprugom i ćerkom nedavno bila na zimovanju u istom mestu u Švajcarskoj gde je boravio i sin pop ikone Madone. Kako se šuškalo, petnaestogodišnji Roko bio je oduševljen lepotom Kajine mezimice.

 

Da li će se možda oroditi: Madonin sin zaljubljen u ćerku Kaje Ostojić?

 

To su sve dečije igrarije. Ja znam da imam lepo dete i ne sumnjam da mu se svidela, ali Nikolina ima petnaest godina i rano je da se priča na tu temu. Ipak, ako me pitate, kada bih mogla da biram, volela bih da mi Madona bude prija",  rekla je pevačica.

makonda-tracker