posvećena porodici

Ana Sević: Ne rasipam vreme na šuplje priče i prazne ljude

0
Otkako se njihovoj porodici pridružio novi član, supružnici Ana Sević i Darko Lazić svaki slobodan trenutak provode u društvu ćerkice Lorene.
foto: Andreja Damnjanović
foto: Andreja Damnjanović

Kako je lepa pevačica otkrila u intervjuu za magazin Story, kod kuće sada provode mnogo više vremena nego što je to bio slučaj dok nisu dobili naslednicu. Na pitanje koliko toga se promenilo kada je reč o izlascima i druženju otkako je na svet došla njihova ćerkica Lorena, Ana kaže:

 

Ana Sević i Darko Lazić: Sukoba ima, ali ne i preljube
 

- Svakako da smo sada više kod kuće jer čovek s godinama nauči da je bolje biti kvalitetno sam nego u nekvalitetnom društvu. Život je dobio novu svrhu i prioritet, posebno od kada smo dobili dete. Ne rasipam svoje vreme na šuplje priče i prazne ljude. Okružila sam se osobama od kojih mogu nešto da naučim i koji mi ne oduzimaju energiju - tvrdi pevačica, dok njen suprug Darko otkriva na koji način najviše vole da se odmore od svega i posvete ljubavi:

 

Neko hoće da im smesti priče o razvodu, ali njihova ljubav je jača: Ana Sević o problemima sa Darkom (FOTO)

 

- Putovanja su najbolji način da se maksimalno posvetimo jedni drugima. Pod tim ne mislim na ne znam kakve destinacije, nego sve što podrazumeva odlazak iz Beograda u bilo kom pravcu, bitno je da smo zajedno - kaže Darko za magazin Story.

 

makonda-tracker