porodica kao najveća sreća

Nataša Bekvalac: Volela bih da imam još dece

0
Pop zvezda otkrila je svoje male tajne o braku, planove za proširenje porodice, kao i na koji način je u poslednjih nekoliko meseci izgubila kilograme.
foto: Miša Obradović
foto: Miša Obradović

Pevačica je za Blic otkrila da je smršala nekoliko kilograma, a da su za to zaslužni naporni treninzi i zdrav način ishrane, jer su ona i njen suprug, kako kaže, "jeli zeleniš".

 

Nataša je otkrila i da li Ljubi ujutro priprema doručak, kao i da li su predstava "Tajna crne ruke" i mnogobrojni nastupi učinili da izgubi kilograme.

 

Njen dom krije tajne o kojima ona ne govori: Ovde živi Nataša Bekvalac (FOTO, VIDEO)

 

Naravno, kada nemam previše obaveza od ranog jutra, onda mu spremam. Smršala sam zato što sam htela. Ja sam gurman, baš volim da jedem. Zato moram da probušim kašiku da bi smršala. To je jedini način. I, naravno, svakodnevni treninzi."

 

Natašina sestra Kristina će se kroz nekoliko meseci poroditi i na svet doneti svoje drugo dete, a njihova porodica postaće bogatija za jednog muškog člana.

 

Pa dobro, ja sam pričala kako sam preoduševljena što će Kristina roditi dečaka, i jesam i dalje, ali jednako bih bila srećna i da je devojčica. Važno je da su deca živa i zdrava, kaže popularna pevačica. 

foto: Damir Dervišagić

Nataša Bekvalac: Lepa energija osećala se cele večeri

 

Na pitanje da li planira ponovo da ostane u drugom stanju i dobije naslednika sa suprugom Ljubom Jovanovićem, Nataša iskreno odgovara:

 

Kako sudbina bude rešila. Volela bih da imam još dece."

makonda-tracker