dirljivo

Zauvek ćeš biti moj najveći heroj: Ćerka Zorice Brunclik uputila ocu poruku koja tera suze na oči (FOTO)

0
Zlata Aranđelović, ćerka Zorice Brunclik i Miroljuba Aranđelovića Kemiša, uputila je svom ocu emotivne reči na koje niko nije ostao ravnodušan.
foto: Damir Dervišagić
foto: Damir Dervišagić

Poznati harmonikaš i kompozitor danas je napunio 58 godina, a njegova naslednica iskoristila je priliku da i na ovaj poseban dan pokaže svom ocu svu ljubav i zahvalnost koju prema njemu oseća. 

 

Roditelji kao inspiracija: Ćerka Zorice Brunclik i Kemiša izabrala nesvakidašnji manikir i oduševila Instagram (FOTO)

 

Uz fotografiju emotivnog zagrljaja koju je podelila na Instagramu, Zlata je napisala dirljivu čestitku posvećenu Kemišu.

 

Kažu da je zagrljaj nešto najiskrenije što čovek može da uradi ... Ali tvoj zagrljaj je poseban... U tvom zagrljaju ljudi se tope i osećaju voljeno, u tvom zagrljaju se osećaju sigurno, srećno i nasmejano... Tvoj zagrljaj daje samo lepo i uklanja sve ružno, i nesebično ne traži ništa zauzvrat... Volim te tata, zauvek ćeš biti moj najveći heroj i moje sve na svetu. HAPPY B DAY!"

Čestitke Zlatinih brojnih pratilaca su odmah počele da prisitižu u velikom broju. 

 

Da li je moguće da ovoj lepotici sve stoji? Ćerka Zorice Brunclik je jedna od retkih koja može da ponese ovu boju kose (FOTO)

 

Naslednica Zorice i Kemiša, koja se uspešno bavi modom, često se na javnim događajima pojavljuje sa svojim roditeljima, uvek rado ističući da joj je porodica na prvom mestu. 

 

makonda-tracker