Radost u porodici

Dragan Stojković Piksi: Zaplakao sam kad sam video unuku

0
Fudbalski as Dragan Stojković otkriva kakva su ga osećanja obuzela kada se njegova mlađa ćerka Anja Stojković porodila u uglednoj bolnici na Floridi i na svet donela prvu ćerku, dok su joj podršku tokom porođaja davale majka i sestra
foto: Privatna Arhiva
foto: Privatna Arhiva

U porodici legendarnog srpskog fudbalera i pete Zvezdine zvezde Dragana Stojkovića Piksija (51) tokom prethodnih nedelju dana bilo je čak dva velika povoda za slavlje. Nakon što je Draganova supruga Snežana u Americi proslavila rođendan, samo dva dana posle toga, njihova najmlađa ćerka Anja (25) postala je majka jedne devojčice. Piksijeva naslednica porodila se u uglednoj bolnici Good Samaritan Medical Centar na Floridi, a porođaj je protekao u najboljem redu, iako se čini da se bebi nije žurilo da upozna svet, jer je mlada majka skoro dve nedelje probila planirani termin. Dok su nestrpljivo iščekivali dolazak malene Indije Rouz Valente, porodice novopečenih roditelja uživale su u druženju na Floridi, gde Stojkovići imaju porodičnu kuću, te je Anjin verenik, reli vozač Hugo Valente (23) s roditeljima, bratom i sestrom prisustvovao i Snežaninom rođendanskom slavlju, a svi su ispunjeni emocijama jedva čekali da upoznaju naslednicu. Beba je već opčinila celu porodicu, pa je po izlasku iz porodilišta ispunjena ljubavlju kako bake i deke, tako i Anjinih brata i sestre Andree i Marka. Prve utiske nakon rođenja unuke, u razgovoru za Story podelili su Dragan i Snežana Stojković.

 

foto: Privatna Arhiva

- Prvo sam zagrlio Anju i isplakao se od sreće. Dobio sam najlepši poklon u svom životu, osećaj je neopisiv. Ne postoje reči kojima se mogu dočarati osećanja kada sam unuku uzeo u ruke – emotivno opisuje Piksi.

Nekoliko dana, koliko je proveo sa malenom Indijom Rouz pre nego što se vratio u Kinu, na legendarnog fudbalera ostavili su veoma snažan utisak, te s nestrpljenjem čeka priliku da ponovo unuku drži u naručju. Njegova supruga pobrinula se da njihovoj naslednici ništa ne nedostaje i da sve protekne u najboljem redu, a onda je pružila svojoj ćerki najveću podršku tokom samog porođaja.

 

Prva šetnja pored mora: Anja Stojković i njen suprug uživaju u najlepšim momentima (FOTO)
 

foto: Privatna Arhiva

- Andrea i ja prisustvovale smo porođaju i za nas bilo je to veoma emotivno iskustvo. Molila sam se da sve prođe kako treba i bila sam uz nju da joj dam maksimalnu podršku. Iako sam imala tri porođaja, osećaj kada sam videla Anjinu bebu bio je neverovatan. Preslatka je i svi se otimamo oko nje – objašnjava Snežana dodavši da je najlepši rođendanski poklon dobila rođenjem unuke.

 

Pored velike pomoći porodice tokom prvih dana po izlasku iz porodilišta, Anja želi da sama iskusi sve majčinske slatke muke, te je veoma posvećena bebi i svim njenim potrebama.

 

- Anja se odlično snašla u ulozi majke i pored toga što smo svi oko nje i želimo da joj pomognemo, ona sama brine o bebi i skoro da ne spava – kaže Snežana.

 

foto: Privatna Arhiva

Dok uživaju u roditeljskoj ulozi, Anja i Hugo ne zapostavljaju ni pripreme za venčanje koje je planirano za sledeću godinu. S obzirom na to da su oboje odrasli u velikim porodicama ispunjenim ljubavlju, budući supružnici ne kriju da bi i oni želeli da imaju više dece. Budući da je veza između očeva i ćerki izuzetno jaka, Hugo je veoma uzbuđen zbog toga što će i on imati priliku da uživa sa svojom mezimicom.

 

Muškarci su očarani lepotom njegovih ćerki, a damama će Piksijev sin pomutiti pamet: Upoznajte Marka Stojkovića! (FOTO)

 

foto: Privatna Arhiva

- Naši roditelji pričali su nam o odnosu između ćerke i oca koji je veoma poseban. Biće sigurno tatina mezimica. Anja će biti odlična majka i imaće partnera za ženski šoping – govorio je Valente pre rođenja naslednice.

 

foto: Privatna Arhiva

Anja i Hugo započeli su vezu 2014, a verili su se na Uskrs ove godine. Ubrzo su objavili da će postati roditelji, što je njihovu ljubav još više učvrstilo, ali sačekaće s venčanjem do sledeće godine kako bi beba stasala, kao i zbog brojnih obaveza članova porodice koji žive na različitim stranama sveta.

 

 

 

 

 

 

 

 

makonda-tracker