ŽIVOT NA NOVOJ ADRESI

Jelena i Nenad Krstičić: Sve je podređeno sreći naših sinova

0
Zbog novog angažmana u španskom klubu Alavesu, fudbaler Nenad Krstičić ovog leta spakovao je kofere i sa suprugom Jelenom i naslednicima preselio se u glavni grad Baskije gde će živeti naredne dve godine
foto: Saša Pavlić, Privatna arhiva
foto: Saša Pavlić, Privatna arhiva

Mladi fudbaler Nenad Krstičić (26), posle osam godina koliko je proveo u Italiji, odvažio se na veliku promenu. Raskinuvši ugovor sa Sampdorijom, sportista se dogovorio sa čelnicima španskog kluba Alavesa, novog člana Primere, i ove sezone braniće boje tog kluba. S obzirom na to da je 23. maja dobio drugog sina, kome su on i njegova supruga Jelena (25) dali ime Aleksej, ovog leta doneo je odluku koja je obezbedila najbolje uslove njegovoj porodici. Pre desetak dana Krstičići su kupili kuću u gradu Vitorija-Gastejs, prestonici Baskije, pa se još prilagođavaju na novu sredinu.

 

Jelena i Nenad Krstičić: Sa svadbe otišli smo u porodilište!

 

- Ubrzo nakon Aleksejevog rođenja, preselili smo se na sever Španije zbog mog novog angažmana, u grad Vitorija-Gastejs. Još je rano za ocene, s obzirom na to da smo ovde tek mesec dana i da smo se tek nedavno uselili u našu kuću. Prvi utisci su da je ovo mesto savršeno za život s malom decom, a nama je to najbitnije. Ljudi su veoma srdačni, prijatni, veseli i svi su nas lepo dočekali, tako da maltene nismo imali potrebe da se privikavamo. Jednostavno, nastavili smo da živimo životom koji vrlo dobro poznajemo – kaže uspešni fudbaler.

 

foto: Saša Pavlić, Privatna arhiva

 

Dok je on na treninzima, njegova supruga uživa u vremenu koje posvećuje sinovima Andreju (4) i tromesečnom Alekseju. S obzirom na to da im klima u Španiji veoma prija, supružnici žele da ta zemlja bude njihov novi dom, pa su se već posvetili traženju najboljih vrtića i škola za svoje naslednike.

 

foto: Saša Pavlić, Privatna arhiva

 

- Iskreno se nadamo da ćemo dugo ostati u Španiji, prvenstveno zbog dece, jer Andrej sada kreće u vrtić i bilo bi nam baš teško da ponovo menja govorno područje. Do sada je perfektno razumeo italijanski, a nadamo se da će tako biti i sa španskim – ističe ponosna majka koja već uveliko pravi planove gde će nakon završetka prvog dela fudbalske sezone svog supruga otići na porodični odmor. Skladni supružnici sigurni su da će to biti neka egzotična destinacija, ali još nisu sigurni o kojoj lokaciji je reč. Inače, ovaj par u žižu javnosti došao je pre tri meseca, uoči rođenja njihovog drugog deteta. Naime, svega nekoliko sati pre porođaja Krstičići su bili na svadbi svojih kumova, da bi se direktno s proslave uputili u porodilište, a nekoliko minuta nakon što su pristigli u bolnicu lekari su obavili porođaj.

 

foto: Saša Pavlić, Privatna arhiva

 

Ova neobična anegdota, kako sami ističu, biće zanimljivost koju će s radošću prepričati svom nasledniku kada za to dođe vreme, tačnije kada on dovoljno poraste da je razume.

makonda-tracker