mama za primer

Bojana Barović izazvala buru fotografijom na kojoj doji bebu u javnosti, a odgovor Nikole Rokvića je zaslužio aplauz! (FOTO)

5
Lepa manekenka jasno je stavila do znanja da podržava dojenje dece na javnim mestima, čime je izazvala oprečne reakcije svojih pratilaca.
foto: Miloš Nadaždin, Story press
foto: Miloš Nadaždin, Story press

Bojana Barović i Nikola Rokvić pre tri nedelje postali su roditelji preslatke devojčice Leone koja je unela neizmernu radost u njihove živote. 

 

Mlada mama je već u prvim danima posle porođaja bila izuzetno aktivna, a par je svoju naslednicu nakon 10 dana izveo u prvu šetnju Los Anđelesom. 

 

 

Strolling down ????

A photo posted by Bojana Barovic (@bojanabarovic) on

 

Ćerkica Nikole Rokvića i Bojane Barović u prvoj šetnji: Najlepša porodična fotografija (FOTO)

 

Bojana s ponosom ističe da svoju mezimicu doji u javnosti kada je to potrebno, a uz fotografiju na Instagramu napisala je:

 

Jedno veliko da za dojenje u javnosti!!!"

 

 

Jedno veliko da za dojenje u javnosti!!! One big yes for breastfeeding in public!!!!!!!

A photo posted by Bojana Barovic (@bojanabarovic) on

 

Najveći deo njenih pratilaca podržao je manekenku, smatrajući ovo potpuno normalnom i prirodnom pojavom, dok je kod drugog dela naišla na kritiku. 

 

Prva fotografija bebe Bojane Barović i Nikole Rokvića : Ćerkica je naš dar sa neba (FOTO)

 

Bojanin suprug, pevač Nikola Rokvić, stao je u odbranu svoje izabranice ali i svih ostalih majki koje svoju decu doje u javnosti i na sledeći način odgovorio na negativne komentare:

 

Ovo je sve normalno" Muta Nikolić", aludirajući na čuvenog košarkaškog trenera i njegovu, sada već legendarnu rečenicu, koju godinama izgovara posle svake pobede.  

makonda-tracker