najslađe obaveze

U iščekivanju najradosnijeg dana: Seka Aleksić počela da oprema sobu za bebu (FOTO)

0
Seka Aleksić se sa suprugom Veljkom Piljkićem odmara u Grčkoj, a za vreme njihovog putovanja u toku je renoviranje kuće u Staroj Pazovi, gde majstori prave sobu za bebu koja će na svet doći u oktobru.
foto: Instagram
foto: Instagram

Folk zvezda je angažovala arhitektu, kome je rekla šta sve želi, a koji joj svakog dana šalje na odobrenje slike onoga što je urađeno.

 

Zaljubljeni je dobro razumeju: Seka Aleksić podelila citat o ljubavi i braku koji je za manje od sat vremena lajkovalo više od 13.000 ljudi (FOTO)

 

 

❤️???????? #sekaaleksic

A photo posted by Seka Aleksić (@seka_aleksic) on

 

Pevačica je nedavno iz Grčke telefonom pozvala arhitektu kojeg je zadužila za uređivanje. Kada se vrati s odmora, sa njima će se uključiti u projekat i odabrati ono što joj se najviše sviđa. Ne želi da soba bude pretrpana nekim nebitnim detaljima, ali plišanih igračaka će biti na sve strane. Plan je da ta prostorija za bebu bude u produžetku njene i Veljkove spavaće sobe, tako da će dete svakako biti sa majkom", objašnjava izvor Kurira.

 

Seka će se po povratku iz Grčke odmah uputiti u kupovinu kolica za bebu.


Jedna su joj zapala za oko, ali ih je videla samo u katalogu, pa će ići i uživo da ih pogleda. Seka nije htela ranije da kupuje sve te stvari, ali došlo je vreme kada mora sve da obezbedi", završava izvor.

 

☀️????????????????????

A photo posted by Seka Aleksić (@seka_aleksic) on


Rame uz rame sa svetskim zvezdama: Sa više od milion pratilaca Seka Aleksić je nova kraljica Fejsbuka! (FOTO)


Popularna pevačica nedavno se na društvenim mrežama zahvalila fanovima na svemu i obavestila ih da joj kreće odmor, te da zbog trudnoće više neće raditi. Rastanak sa publikom teško joj je pao, ali obećala je da će dati sve od sebe da se što pre vrati na scenu.

makonda-tracker