Porodična idila

Neda Ukraden: Unuci su moj centar sveta

0
Vrele letnje dane pop pevačica Neda Ukraden provodi na nastupima širom Balkana, ali i u svojoj kući na Crnogorskom primorju, gde uživa posvećena ćerki, zetu i njihovim naslednicima, u čijem društvu će 16. avgusta proslaviti svoj rođendan...
foto: Dragan Kadić
foto: Dragan Kadić

Kada bi pop pevačica Neda Ukraden (65) sabrala kilometre koje pređe tokom 365 dana, cifra bi bila impozantna. Teško da bi zbirom mogle da joj pariraju i znatno mlađe kolege.

 

Prepoznatljiva po energiji kojom pleni, ponosna baka troje unučića, četvorogodišnjih bliznakinja Nede i Aleksandre i dvogodišnjeg Dušana, često doručkuje u jednoj, ruča u drugoj državi da bi na večeru stigla u treću.

 

Ovaj tempo ponekad naruši predasima u kojima je uglavnom posvećena svojim najmilijima, posebno leti kada joj prija da u porodičnom okruženju uživa u svojoj kući uz samu obalu mora u Lepetanima, nadomak Tivta.

Već više od četrdeset godina živim tim tempom, navikla sam i to za mene ne predstavlja napor, već uživanje", kaže Neda dodajući da je posle nastupa širom regiona proteklog vikenda konačno ugrabila nekoliko slobodnih dana koje je provela sa svojim najmilijima u porodičnoj oazi mira, kako naziva svoju kuću u Lepetanima...

Kompletan tekst pročitajte u novom, 569. broju magazina Story, koji je u prodaji od petka, 12. avgusta.

makonda-tracker