ponosni tata

Na svet je stigla još jedna Lavica: Nikola Rokvić otkrio detalje s Bojaninog porođaja (FOTO)

2
Bojana Barović donela je danas na svet svoje prvo dete, a njen suprug Nikola odao je priznanje svim ženama zbog snage i izdržljivosti koje pokazuju dok poklanjaju novi život.
foto: Aleksandar Jovanović
foto: Aleksandar Jovanović

Svoju dugu i srećnu ljubav pevač i manekenka nedavno su krunisali brakom u manastiru Mileševa, a danas je ta kruna dobila i dragi kamen - njihovo prvo dete.


Bojana je u Sjedinjenim Američkim Državama donela na svet ćerkicu, a njen ponosni suprug je, između ostalog, na svom profilu na društvenoj mreži Instagram otkrio ime svoje mezimice.

 

Bebi šauer na srpski način: Nikola Rokvić je promenio najpopularniju tradiciju i to OVAKO (FOTO)

Šta da kažem drugo nego da sam postao ponosni otac male Leone, koja mi je donela neopisivu radost, koja mi je pokazala put mog smisla, koja mi je izmamila suze i smeh u istom trenutku, koja me je rastopila prvim osmehom i koja mi je dodelila najvažniju ulogu, ulogu u kojoj ću se potruditi da joj na najlepši mogući način pokažem svet u koji je sletela!"

Nikola je, takođe, otkrio da je bio uz svoju suprugu u ovim dragocenim trenucima.

 

Nikola Rokvić: Više se nikad nećemo razdvajati, dosta je bilo! (FOTO)

Prisustvovao sam porođaju, moram reći jednu stvar, žene, svaka vam čast, mi muškarci to ne bi izdržali! Od danas među moje heroje upisujem ime moje Bojane! Volim te, ljubavi, hvala ti što si toliko jaka, hvala ti što si mi rodila sreću."

 

A photo posted by Nikola Rokvic (@nikolarokvic) on

 

makonda-tracker