VELIKI DAN ZA BIVŠEG FUDBALERA

Albert Nađ: Krštenje ćerke u bojama tatinog kluba

0
Nekadašnji fudbaler Partizana, reprezentacije i sportski direktor kluba iz Humske Albert Nađ i njegova supruga Mirna, proslavili su ulazak u hrišćanstvo tromesečne ćerke Helene koje je obavljeno u Crkvi Svetog Vasilija Ostroškog na Bežanijskoj kosi, u najužem
Foto: Privatna arhiva
Foto: Privatna arhiva
Kao izuzetno veselo i nasmejano dete, tromesečna Helena nije imala ništa protiv kad ju je otac, tokom pravoslavne ceremonije krštenja na dan Svetog Vasilija Ostroškog, ukrasio navijačkim obeležjima. Samo se osmehnula, kao i uvek kad tata bilo šta uradi. Smejali su se i ostali prisutni, članovi najužih porodica Mirne i Alberta Nađa (40), što nije čudno kad se uzme u obzir običaj nekadašnjeg fudbalera da u svakoj komičnoj situaciji zadrži potpuno ozbiljan izraz lica. 




Albert je Mirnu upoznao početkom 2013, dve godine nakon što se razišao od prve supruge Jelene, s kojom je u devetnaestogodišnjem braku dobio troje dece, ćerku Janu i sinove Nemanju i Nikolu. Vrlo brzo su shvatili da je reč o pravoj ljubavi pa su se u maju verili, a pred kraj leta i venčali. Krajem februara ove godine dobili su ćerku Helenu, koja je krštena pre nepunih nedelju dana. U skladu s tradicijom, ceremoniji krštenja, kao i intimnoj proslavi u restoranu Topčiderska noć nakon toga, prisustvovali su samo članovi Mirnine i Albertove najuže porodice.




Piše: Igor Karanov
makonda-tracker