Pred novim izazovima

Marina Visković: Biće vremena i za brak

0
Šarmantna pevačica Marina Visković ističe da je izuzetno posvećena svojoj karijeri, ali i emotivnom partneru koji je, uz podršku koju joj pruža porodica, njen veliki oslonac u životu
foto: Dušan Petrović
foto: Dušan Petrović

Popularna pevačica Marina Visković (28) napokon je odlučila da svoju publiku obraduje novim singlom Bensedini, koji je ujedno i najava za treći album u njenoj karijeri. Uvek se trudi da bude inovativna, pa svom kreativnom timu dopušta da se poigraju njenim vizuelnim identitetom i već godinama ima pozitivne kritike na račun svog izgleda. Zbog balada koje su sve do sada bile njen zaštitni znak, moglo bi se pomisliti da je nesrećna u ljubavi, međutim, ova beogradska lepotica već nekoliko godina uživa u skladnoj vezi sa svojim dečkom Mirkom Vukovićem (39), daleko od očiju javnosti. Za svog izabranika ima samo reči hvale, ali smatra da još nije vreme za udaju i zasnivanje porodice.

 

- Ja radim na ljubav i ona je za mene jedini okidač. Na meni se vidi ako sam emotivno slomljena, ali i kada sam na krilima najlepših emocija. Kada volite i kada ste voljeni, to je život, sve ostalo je njegova imitacija. Svesna sam da serviranje intime na tacni, nažalost, donosi veliku popularnost. Ipak, ponosna sam ne sebe što to nikada nisam morala da radim i više sam nego zadovoljna svojim predstavljanjem u javnosti – počela je sa pričom Marina i dodala da u njenoj vezi nema mesta za ljubomoru, kao i da uživa veliku podršku partnera:

 

- Mirko zna s kim se zabavlja, svaki dan oseća moju ljubav, kao i ja njegovu. Sve dok bude tako, za nas nema problema. Pruža mi veliku podršku, ali ipak, da budem potpuno iskrena, on bi više voleo da manje radim i da pevam samo iz hobija. Trudi se da razume moju želju i strast prema ovom poslu. Da nam ljubav nije toliko jaka, odavno bismo pukli. Neću mnogo da ga hvalim pošto niko nije savršen, ali zaista ima odlike pravog muškarca. On ume da proceni ljude i upozori me na opasnost, a na kraju uvek se ispostavi da je u pravu za gotovo sve što kaže. On brine za mene i pravi je zaštitnik. Što sam zrelija, sve više otkrivam lepotu njegove duše. Ponosna sam što naš plamen, uprkos svemu, gori još jačim žarom. Razmišljamo o braku i zasnivanju porodice, ali još smo mladi i nema potrebe da žurimo. Biće vremena i za to.

 

Kada sam ga jednom videla bilo je VAU: Marina Visković otkrila u kog poznatog pevača je bila ludo zaljubljena (FOTO)

 

Iako je u poslu sklona naglim promenama, novim stvarima i rizicima, ali nikako skandalima i jeftinim marketinškim trikovima, Marina se u privatnom životu trudi da ne pravi drastične promene. Vrlo je oprezna čak i kada je reč o eksponiranju svog privatnog života u javnosti.

 

- Kada sam bila mlađa, nekako sam smelije donosila odluke. I sada volim da menjam i sebe i neke stvari u životu, ali ne drastično. S godinama valjda dolaze opreznost i staloženost. Svaki posao zahteva neko odricanje, ima dobre i loše strane, što je i normalno ako želite da budete uspešni. Ljudi koji ne rizikuju i ne odriču se, obično ništa i ne rade. Sve dok smo srećni i ispunjeni, na dobrom smo putu. Mogu reći da se nikad ne bih odrekla svojih moralnih principa. Smatram da moja intima nema cenu, a publika mi to nikad nije zamerila. Mogu da podelim s njima onoliko koliko mislim da je neophodno kako bismo svi bili zadovoljni – rekla je pevačica.

 

foto: Dušan Petrović

Pored razumevanja koje ima od svog emotivnog partnera, Marina uživa i veliku podršku svoje porodice koja je ponosna na nju, dok je i ona lično zadovoljna svojim životnim izborima.

 

- Moja porodica zaista ništa ne mora da trpi. Vrlo su ponosni na mene što sam još kao vrlo mlada pronašla svoj put i polako ali sigurno ostvarujem sopstvene ciljeve. Retko mi se dešava da klonem i opteretim se razmišljanjima da li je nešto dobro za mene. Međutim, i u takvim situacijama uvek se setim da kada napravimo neki izbor, on nikada nije pogrešan. Uvek je pravi jer smo u tom trenutku tako želeli i to smo privukli. Kako radite na sebi i sazrevate, tako se menjaju i lični izbori. Oni su podređeni vašim trenutnim željama, godinama, pameti i iskustvu – zadovoljno ističe Marina i dodaje kako veruje da će njena nova pesma, ali i album, prijatno iznenaditi publiku.


Na njenoj proslavi za njega nije bilo mesta: Marina Visković otkrila zbog čega je rođendan proslavila bez dečka (FOTO)

 

- Numera Bensedini je brza, mislim da ima dobru energiju i uživam dok je slušam u kolima. Jedva čekam da je pevam na nastupima. Radim na trećem albumu koji će imati potpuno nov zvuk, biće više brzih pesama, a manje balada koje su do sada bile moj zaštitni znak – zaključuje kroz osmeh pevačica.


 

makonda-tracker