zajednički intervju

Ana Sević i Darko Lazić: Probudili smo staru strast (FOTO)

0
Poznati pevači i mladi supružnici proveli su dve nedelje na porodičnom odmoru da bi se na egzotičnom ostrvu u Indijskom okeanu, daleko od užurbane svakodnevice, posvetili jedno drugom, svom braku i ćerki Loreni koja je centar njihovog sveta.
foto: Privatna Arhiva
foto: Privatna Arhiva

Popularni bračni par Ana Sević (31) i Darko Lazić (25) krajem prethodne godine prošao je kroz buran period kada su često bili meta medija povodom navoda o krizi u njihovom odnosu. Iako mnoge stvari mogu uspešno da se sakriju, ljubav i sreća ne spadaju među njih. Dok su priče o razvodu mladih supružnika bile gotovo svakodnevna tema u tabloidima, oni se nisu obazirali na to, već su posle novogodišnjih praznika spakovali kofere i uputili se na porodično putovanje. Odabrali su prelepe plaže Maldiva, gde su uživali sa svojom naslednicom Lorenom (2). Jedan od najlepših praznika koji se obeležava širom sveta 14. februara, Dan zaljubljenih, Ana i Darko proveli su upravo na ovoj egzotičnoj destinaciji, gde su se posvetili jedno drugom, romantici i nežnostima. U razgovoru za Story, ovaj par govori o ljubavi, zajedničkom sazrevanju tokom bračnog života, ali otkrivaju i to na koji način i dalje jedno drugo zavode.

 

Dok završavaju radove u luksuznoj kući, obradovao je suprugu još jednom nekretninom: Evo gde Darko Lazić i Ana Sević kupuju stan (FOTO)

 

Story: Na koji način ste obeležili Dan zaljubljenih?

Ana: Proveli smo ga porodično na Maldivima, najlepšem mestu na svetu. Imam sve što mi u životu treba, tako da nisam poželela ništa posebno za ovaj praznik.

Darko: Ti određeni datumi ne predstavljaju ništa posebno za nas. Ove godine taj dan proveli smo na plaži, pa sam se potrudio da izronim veliki koral koji sam poklonio Ani.

 

Story: Da li generalno pridajete značaj obeležavanju važnih datuma?

Ana: Ne, brzo živimo i praznike slavimo kada nama odgovara jer drugačije ne možemo. Pobornici smo mišljenja da pažnju treba poklanjati 365 dana u godini i ljubav treba stalno slaviti.

 

foto: Privatna Arhiva

Story: Kako ste proveli vreme na odmoru i koliko ste dana ukupno proveli na Maldivima?

Ana: Poslednjih godina za mene pojam aktivan odmor ne postoji. Dovoljni su mi more, sunce i ležaljka. Obožavam da se sunčam i to mi daje posebnu snagu, puni me pozitivnom energijom. Uživam u ronjenju, tako da je i to neizostavan deo odmora. Otkad se Lorena rodila, odmori su dobili dodatnu čar i sada je sve podređeno njoj. Ove godine odlučili smo da provedemo dve nedelje na ovom divnom ostrvu.

Darko: Ovo je jedini i pravi odmor. Prošle godine shvatio sam da nikada ranije nisam bio na odmoru dok nisam posetio Maldive. Sve što mi treba nalazi se tu.

 

Story: Koliko imate vremena da radite na svom braku i partnerskom odnosu, s obzirom na to da ste zatrpani poslovnim obavezama?

Ana: Porodica ne sme da trpi. Svesna sam toga da su ovo godine kada posao oduzima mnogo vremena jer sam tek izgradila temelje karijere. Radimo posao koji je zahtevan, težak i kome moraš da budeš maksimalno posvećen, ali porodica je uvek na prvom mestu. Lorena je glavna i sve se vrti oko nje i njenih potreba. Pošto smo Darko i ja iz iste branše, imamo razumevanja jedno za drugo.

 

Nastavak intervjua i fotografija vas čeka na sledećoj strani. 

 

makonda-tracker