nije slučajno zona

Nakon raskida s Milošem Bikovićem Brankica Sebastijanović pronašla utehu u NjEGOVOM zagrljaju?

1
Iako se najčešće mlada glumica povezuje s Milošem Bikovićem, pojedini mediji ističu da je ona bila blizu braka s drugim muškarcem.
foto: Vladimir Šporčić
foto: Vladimir Šporčić

Naime, nakon raskida s Bikovićem, Brankica je navodno ljubav pronašla u Manetu Šijanu. Njih dvoje su, piše domaća štampa, bili zajedno gotovo godinu dana, a po kuloarima su kolale priče da su se verili, te da je na pomolu venčanje.

 

Nije uspela da sakrije peh, ali ga je dočekala s osmehom: Brankica Sebastijanović na najbolji način rešila nezgodu na crvenom tepihu (VIDEO)

 

Ipak, Brankica ove navode nikada nije potvrdila. Ona je, od raskida veze sa Milošem Bikovićem, svoje ljubavi čuvala daleko od javnosti. A iako je rekla da joj nije bilo lako da se poistoveti sa ulogom Zone u filmu "Zona Zamfirova drugi deo" koji je svoju premijeru imao sinoć, ona je makar u privatnom životu imala svog Maneta, navode mediji.

 

foto: Instagram

Brankicu danas povezuju i sa glumcem Milanom Vasićem. Hemija između njih je osetna i na ekranu, ali i van njega, a glumica se nedavno osvrnula na temu ljubavi.

 

- Te prve ljubavi su drugačije od onih kad već imaš neku zrelost, kad si u ozbiljnijim godina, ali svaka je ljubav bila posebna - rekla je zagonentno Brankica.

makonda-tracker