šuška se

Mlađe je izgleda ipak slađe: Šakira ostavila Pikea zbog poznatog pevača?! (FOTO)

0
Nedavno se u svetskim medijima pojavila vest da se kolumbijska pevačica i španski fudbaler rastaju. Prema najnovijim glasinama, razlog je - preljuba!
foto: Profimedia
foto: Profimedia

Tridesetdevetogodišnja pevačica i popularni sportista godinama su uživali u srećnom braku, u kojem su dobili dvojicu sinova - Milana i Sašu.

 

Holivudski par ipak odustao od razvoda: Nismo se dovoljno potrudili, želimo još jednu šansu

 

Dugo su važili za skladan i srećan par, kojem ne smeta čak ni činjenica da je Šakira starija punu deceniju. Međutim, sada se spekuliše da je upravo Pikeova mladost osvojila lepu Kolumbijku - s obzirom na to da joj je nedavno, navodno, pažnju privukla još mlađa zvezda!

 

foto: Profimedia

Iako su mediji najpre javili da se Šakira i Pike razvode zbog fudbalerove ljubomore, odnosno činjenice da je njemu nepodošljivo da posmatra svoju suprugu kako se u spotovima "prevrće po krevetu" i pleše s drugim muškarcima, sada se šuška da je razlog, ipak, Šakirina prevara.

 

I ne samo to - španski mediji tvrde da je reč o jednom poznatom pevaču s kojim je Šakira nedavno snimila duet!

 

 

 

A photo posted by MALUMA (@maluma) on

Naime, ona je snimila pesmu sa svojim sunarodnikom Malumom, dvadesetdvogodišnjim pevačem iz Kolumbije koji je velika zvezda u Južnoj Americi.

 

Preljube na poslu: Žene sa ovim zanimanjima su najsklonije PREVARI!

 

Pored pesme, Maluma i Šakira snimili su i video-spot u kom plešu i izgledaju veoma strastveno, što je i podstaklo tračeve da nisu odoleli jedno drugom.

 

foto: Youtube Printscreen

Ni Šakira, ni Pike, ni Maluma do sad se nisu oglašavali povodom ovih navoda španskih medija, koji napominju da pevačica dugo na Instagramu nije objavila nijednu fotografiju sa svojim suprugom... što je netačno, jer je to učinila pre samo dva dana! U opisu, ona je istakla da se zahvaljuje " za ljubav i porodicu".

 

 

Y por el amor y la familia / And thanks for love and family!

A photo posted by Shakira (@shakira) on

 

Da li je ovo njen način da demantuje glasine ili da se oprosti od svoje velike ljubavi?

makonda-tracker