ne kriju zaljubljenost

Jelisaveta Orašanin prvi put o venčanju: Vuk Kostić je moj vitez (FOTO)

0
Glumica Jelisaveta Orašanin pojavila se na premijeri filma "Vojna akademija 3 - Novi početak", a kako kaže, lik koji tumači u ovom ostvarenju je sazreo i doživeo dosta promena u životu. Dok joj se dešava promena na ljubavnom planu u filmu, u privatnom životu glumica je u srećnoj vezi sa kolegom Vukom Kostićem.
foto: Luka Šarac
foto: Luka Šarac

Sve je odlično. Svakako mogu da kažem da je Vuk vitez i zaista nikada nisam upoznala nekoga kao što je on. Što se udaje tiče - ne udajem se, a i Vuk se ne ženi. Kada bude došlo do toga, blagovremeno ćete biti obavešteni", sa omehom na licu kaže glumica.

Njihova svadba se sa nestrpljenjem očekuje: Vuk Kostić otkrio kako će izgledati venčanje sa Jelisavetom

 

Pripadnici njene generacije, koja i ne znaju šta je to vojska, odlično su se snašli u ulogama vojnika u pomenutom filmu i seriji, koje je publika obožavala.

 

Ah, pa ne moram da ubijem da bih mogla da glumim ubicu. Mi smo imali stvarno sjajan stručan tim, koji nas je još na početku snimanja prve sezone serije naučio kako se sve radi u vojsci, pa mislim da smo baš zbog toga uspeli da napravimo ovako dobru seriju. Sada i nismo imali toliko dana snimanja kao kod snimanja serije, dosta toga su preuzeli novi klinci, novi kadeti, ali ostalo mi je dosta od toga što smo učili. Mi "stari" smo već uigran tim, tako da nam sada nisu bile potrebne ozbiljne „vojničke” pripreme kao ranije", kaže lepa glumica, koja voli da putuje u daleke zemlje.

foto: Mića Jović

Da, da, uvek ima novih putovanja, i uskoro odlazim na jedan daleki put, jedna lepa tura, i jedva čekam", otkriva je Jelisaveta, koja je u svečanoj haljini na crvenom tepihu u Centru "Sava" izgledala fantastično.

Jelisaveta Orašanin: Ja volim Vuka i on voli mene

 

Za to su, kaže, između ostalog, zaslužni i redovni treninzi.


Jao, hvala vam na komplimentima. Trudim se da tri puta nedeljno treniram, ali kada mnogo snimam i kada imam manje vremena, onda se samo trudim da zdravo jedem. Takođe, trčim. Pošto se teretane uglavnom zatvaraju u deset uveče, onda tek kada završim uveče sa svim obavezama, odem da trčim.

makonda-tracker