Mama oduševljena

Ceca o Anastasiji i Teu: Sviđa mi se što se prema mojoj ćerki ponaša kao džentlmen (FOTO)

0
Nedugo posle raskida s Kostadinom Terzićem, s kojim je bila u ljubavi dve godine, ćerka folk dive Svetlane Cece Ražnatović uplovila je u vezu s proslavljenim košarkašem, Milošem Teodosićem, kog je upoznala preko zajedničkih prijatelja...
foto: Miloš Nadaždin
foto: Miloš Nadaždin

Anastasija Ražnatović, ćerka Svetlane Cece Ražnatović, već je mesec dana u vezi s košarkašem Milošem Teodosićem, a njena čuvena mama podržala je njihovu ljubav, saznaje Kurir. Nedugo posle raskida s Kostadinom Terzićem, s kojim je bila u ljubavi dve godine, ćerka folk dive uplovila je u vezu s proslavljenim košarkašem, kog je upoznala preko zajedničkih prijatelja - Aleksandre Prijović i Filipa Živojinovića.

 

foto: Damir Dervišagić

Njihov prvi susret bio je upravo na nastupu Brenine snajke na jednom beogradskom splavu krajem avgusta. Samo nekoliko dana nakon toga započeli su vezu.

 

Sve devojke u Srbiji će joj zavideti: Anastasija Ražnatović i Miloš Teodosić u vezi?! (FOTO)

 

Izvor blizak porodici Ražnatović ispričao nam je da je Anastasija odmah rekla mami za svoju novu ljubav, a Ceca ju je, kao i u svemu, podržala.

Ceca je oduševljena, iako još nije zvanično upoznala Teodosića. Rekla mi je da joj se sviđa što je sportista i što se prema njenoj ćerki ponaša kao džentlmen.

 

Ne smeta joj što je Miloš stariji 11 godina od Anastasije, jer je i Arkan 21 godinu bio stariji od nje. Već je primetila da je Anastasija dosta zrelija otkad je s Milošem, i to joj se baš dopada", rekao je izvor.

foto: Dragan Kadić

Ovim povodom pozvana je i Svetlanu Ražnatović, ali ona nije bila raspoložena da nam otkrije detalje o vezi svoje ćerke i košarkaša.

Ja nisam PR svojoj deci i stvarno ne mogu to da komentarišem", kratko je poručila folk diva.

Oglasila se i Anastasija: Srećna sam svojim emotivnim statusom!

 

Anastasija i Miloš postali su par početkom septembra, a samo nedelju dana kasnije Kurir je objavio da je Anastasija u vezi s dečkom kog krije od javnosti. Ceca mi je tad rekla da je tačno to što je Kurir objavio za novog Anastasijinog dečka i čudila se kako ste brzo saznali.

 

Oni su tada bili tek pet-šest dana u vezi. Naravno, Anastasija je odmah rekla mami da je s Milošem, a Ceca ju je posavetovala da se ne pojavljuje s njim na javnim mestima i da ne objavljuje zajedničke fotke, baš onako kako je pisalo u Kuriru", rekao je izvor blizak Ražnatovićima.

foto: Instagram

Znate da Miloš nikad ne komentariše svoj privatni život za medije", rekao je Teov PR za Kurir.

foto: Profimedia

Anastasija Ražnatović nije odgovarala na pozive i poruke Kurira. Ona je pre nedelju dana bila u Moskvi u poseti Teodosiću.

makonda-tracker