ljubav jača od svega

Rada Manojlović prvi put javno o ljubavi sa Harisom: Ništa ne može da nam pokvari sreću

1
Nakon što se pojavila informacija da je pevačica Radmila Manojlović raskinula sa kolegom Harisom Berkovićem ona je odlučila da prekine spekulacije i prvi put otvoreno progovori o njihovoj vezi.
foto: Dragana Udovičić
foto: Dragana Udovičić

Mi smo u vezi i srećni smo, nema reči o raskidu. Nikakvi naslovi i "proverene informacije" ne mogu da pokvare našu sreću", izjavila je Rada za Alo sa širokim osmehom.


Radina prošlost im kvari sreću: Evo zašto Haris pravi pevačici ljubomorne scene (FOTO)

 

Na pitanje da li je tačno da je ne vole Harisovi roditelji, kako se pričalo na estradi, pevačica odgovara:

 

Ne bih to mnogo da komentarišem, ali naši roditelji ne znaju najbolje da se snađu sa novinarskim pitanjima i ne znaju da tu postoje raznorazne klopke. Jedna rečenica može da bude protumačena na mnogo načina", objašnjava Rada, čiji je dečko pre nekoliko dana bio priveden na švajcarskoj granici zbog neposedovanja svih radnih dozvola.

 

To su objasnili menadžeri "Granda", to nije bio Harisov propust, već propust organizatora. Istina je da je bilo proveravanja, Švajcarci su rigorozni po tom pitanju jer čak i u situacijama kada radimo neke humanitarne stvari moramo da imamo radnu dozvolu", naglašava Rada, koja do sada nije imala većih problema sa graničnom policijom, osim što su je prošlog vikenda zadržali zbog kratke provere. 


Izbor koji će podeliti javnost: Blicevi fotoaparata nisu prestali da sevaju kada se Rada pojavila u ovom šortsu (FOTO)

 

foto: Damir Dervišagić

Ona još ne zna da li će biti članica žirija muzičkog takmičenja "Neki novi klinci", kao prošle sezone.

 

Nemam pojma, još me nije zvao Popović. Mislim da je sada preokupiran "Zvezdama Granda", a "Neki novi klinci" će svakako krenuti negde krajem decembra, početkom januara - ističe pevačica, koja se obrela i u konkurentskim emisijama kao članica žirija.

 

Ja sam njima kao zamena, kad se neko razboli, uskačem u crvenu stolicu, hvala im i na tome, svakako mi je velika čast. Mislim da je novi žiri super.  Aleksandra Radović je tu da bi bila stroga, a ovi drugi da prave šou", kaže Rada, koju je iznenadio odlazak Šabana Šaulića iz žirija u "Grandu“.

 

Bio je to šok, ali dobro, nije čudno da ljudi posle mnogo godina provedenih na jednom mestu požele promenu", kaže ona.

makonda-tracker