Podgrejala priče o raskidu

Poručuju im da su lep par: Anastasija objavila fotografiju s nepoznatim mladićem i izazvala pometnju

0
Već neko vreme šuška se da ćerka Svetlane Ražnatović ima probleme u vezi s Kostadinom Terzićem, a nova fotografija na njenom profilu na Instagramu prilično je privukla pažnju.
foto: Instagram
foto: Instagram

Anastasija još uvek uživa u odmoru u Budvi, gde koristi čari mora, plaža, lepog vremena, ali i ludog noćnog života po kojem je ovaj grad poznat.

 

Kad u potpuno istim haljinama dođete na zabavu: Evo kako se Anastasija Ražnatović snašla u takvoj situaciji (FOTO)


Na njenim fotografijama već neko vreme nema njenog dečka Kostadina, zbog čega su se u medijima javile glasine da su Anastasija i sin Zvezdana Terzića raskinuli, a ona je juče objavila fotografiju zbog koje su te priče još glasnije.


Ona je, naime, podelila selfi za koji je pozirala s nepoznatim i atraktivnim mladićem po imenu Kristijan i u opisu fotografije stavila srce.

 

 

Posebno je interesantan komentar jednog od Anastasijinih pratilaca koji glasi:

Prelep ste par."

U potpuno prirodnom izdanju: Ovako Anastasija Ražnatović izgleda na plaži! (FOTO)

 

Još uvek nije poznato da li je reč samo o Anastasijinom prijatelju ili tu postoji nešto više, ali je mlada zvezda Instagrama već jednom istakla da to što na njenom profilu nema Kostadinovih fotografija ne znači da oni više nisu zajedno. Cecina ćerka je tada napomenula da njen dečko jednostavno ne voli toliko da se slika i da je u njihovoj vezi sve u savršenom redu.

makonda-tracker